Как Г. Реди резултатите на картата

mantaman

Well-Known Member
Имате ли представа как Г определя кои резултати да показва на карата и как ги подрежда защото аз още не мога да му схвана идеята.
Оптимизирам един сайт за УК по - car wash Harrow - добутал съм го до 3 място на първа страница обаче в резултатите на картата съм чак на вторичните резултати, а в същото време в резултатите на картата показва обекти дето са на майната си и въобще ги няма в серп класирането. Сайта и обекта са регистрирани в Harrow на картата на Г. и не разбирам защо не ме изкарва и на първа в резултатите от картата

От: Как Г. Реди резултатите на картата

Ебати само СЕО специалисти наоколо и никаква идея по тема. Явно че резултата от серпа не влияе директно на резултатите от картата, както и самият факт че си се регистрирал на дадено място не ти дава явно много голямо преимущество след като те прескачат фирми дето са на майната си. Кое тогава би трябвало да е от значение ???

Здравей, едва ли някой знае точно как Г. ги реди. Би трябвало да бъде в зависимост от мястото където се намираш. Т.е. когато си в София - Гео Милев и търсиш да речем web designer, трябва да ти излизат дизайнерите в Гео Милев.
Но не е точно така ... Аз съм 3-ти в серпа по web designer и 8-ми за web, но ме няма никакъв в картите. Появяват се общи резултати от цяла София и за да изляза трябва доста да zoom-на на локацията, която е въведена за картата.

За София както и да е - първо е малка и второ с тия оплетени мрежи на Г. предполагам че не му е възможно да определи точна локация ако ти сам не си я въведеш. И затова вероятно ги дава на едно.
Обаче за Лондон е друго там явно са им доста по добре структурирани мрежите и данните защото работи доста точно самото им таргетиране когато например пускаш реклама в Адуорд. Въпроса е как решава кои обекти да направи дебели тлъсти червени точки, а други които са точно в района регистрирани и са на първа страница в серпа ги нема никакви на картата

Предполагам, че си гледал тук[FONT=&quot]
Запис демек, да видя и аз какво ще кажат другите :) Чуват се разни неща, че Гугъл предпочита да има на картата фирми с които е в близки отношения. Дали е така? :)

[/FONT]

Последно редактирано:

Горе