Как вървят рекламите във фб група?

LuboUzunov

Member
Здарвейте,

Искам да ви попитам как вървят рекламните постове в момента.
Става на въпрос за група от 100к, в точно конкретен таргет. С 100% одобрение на членовете и публикациите. Т.е. няма спам, няма публикувани глупости в нея и т.н. Групата е много активна и поддържана, с голям рийч и 80% женска аудитория.

Получих предложение за реклама, но не знам как вървят в момента такива рекламни публикации...

Другото, което искам да ви попитам. Иска ми се да предложа и постоянно сътрудничество с такива клиенти за реклама в групата. Дайте съвет за начини и пак ориентировъчно колко струва нещо подобно при вас, ако предлагате такава услуга? :)

Не я продавам. Не си търся клиенти за реклама. Просто се опитвам да навлезна в тези неща, защото ми е за сефте, а виждам, че вече доста напират разни фирми и търговци :)

Няма и да я о**рам с рекламни постове. Просто в дългосрочен план ми се иска да си създам някаква мрежа от партньори за конкретни рекламни услуги и виждам, че ако предложа правилно нещата ще станат и всички ще са доволни :)

Поздрави!
 
Последно редактирано:
въпроса ти е малко като "Колко струва една кола" ама без да споменаваш марката, модела , година на производство и екстри. Напиши с каква аудитория е тази група , каква насоченост за да се знае дали членовете на групата биха имали интерес към даден вид реклама когато се направи в групата. Едно е да рекламираш в група в която са само сексуални маниаци и нищо друго не ги интересува в живота освен с кой къде и как да си го сложат, друго е ако групата е за автомобили и трето е когато групата е на тема Стихове!
 

Горе