darkenergy_
Active Member
Лаптоп с Windows 8.1. При отваряне на който и да е уебсайт, при сърфиране, се отварят разни допълнителни реклами, при кликване, където и да е. Можете ли да ми препоръчате софтуер за изчистване? Много е досадно....
Както се споменава по-горе, това е "добавка" към браузъра.
Затова и антивирусните не пищят.
Понякога SpyHunter трие boot.ini
Ресетване към първоначалните настройки, като така се махат всички добавки, а се запазват запомнените пароли и др.
Лаптоп с Windows 8.1. При отваряне на който и да е уебсайт, при сърфиране, се отварят разни допълнителни реклами, при кликване, където и да е. Можете ли да ми препоръчате софтуер за изчистване? Много е досадно....
Malwarebytes не е антивирус. Не виждам смиаъл да сканирашвсеки фаил с негоИ аз имах такъв проблем преди време- бях теглила keylogger на лаптопа, освен това бях цъкала някакви други глупости из нета и резулата беше, че ми излизаха поп-ъпи, реклами и т. н. във всеки един сайт, който отворех. Накрая ми писна, изтрих keylogger-а, пуснах Аваст да сканира целия компютър за вируси, после инсталирах Malwarebytes (и проверявам всяка едно нещо, което тегля с него) и за допъление във всеки браузър имам Адблокер- хем не ти излизат реклами в youtube, хем няма и досадни поп-ъпи. Не знам дали съм била полезна, но това помогна при мен
Malwarebytes не е антивирус. Не виждам смисъл да сканираш всеки фаил с негоИ аз имах такъв проблем преди време- бях теглила keylogger на лаптопа, освен това бях цъкала някакви други глупости из нета и резулата беше, че ми излизаха поп-ъпи, реклами и т. н. във всеки един сайт, който отворех. Накрая ми писна, изтрих keylogger-а, пуснах Аваст да сканира целия компютър за вируси, после инсталирах Malwarebytes (и проверявам всяка едно нещо, което тегля с него) и за допъление във всеки браузър имам Адблокер- хем не ти излизат реклами в youtube, хем няма и досадни поп-ъпи. Не знам дали съм била полезна, но това помогна при мен