Как да видим съдържание на изтрит сайт и домейн?

Как да видим съдържание на изтрит сайт с изтрит домейн?
Днес бе изтрит един сайт, като и домейна е изтрит. Останал е поддомейна с форума, като форума е изключен.
Рових и търсих за разни команди на гугъл, с които да видя кеш съдържанието (запазеното съдържание на изтрит сайт в google) на сайта, но не се справям.
Успявам да извадя индекс страницата и списък със страниците. Но не се справям да намеря съдържанието на страниците.

Намерих решението.
Тъй като при търсене не срещнах подходяща информация как да видим съдържание на изтрит сайт, ще оставя тази тема - за такива като мен.

В полето за търсене на google пишем командата site: - така намираме всички страници на изтрит сайт.
След това с мишката цъкаме на зеленото триъгълниче, което се вижда след адреса на съответната страница на изтрития сайт:

attachment.php

Отваря се прозорче с падащо меню, в което избираме реда "Кеширана версия". Цъкаме с мишката на този ред. В нов прозорец на браузъра се отваря съдържанието на страницата от изтрития сайт. Дали кешираната (запазената) информация (съдържание) от изтрит сайт ще е с прясно съдържание, или ще бъде с някаква давност, зависи доколко често паяците на търсачката на гугъл са обхождали изтрития сайт. А това зависи от много неща.

Така страница по страница отваряме всеки адрес и виждаме съдържанието на целия изтрит сайт, дори да е изтрит и домейна. Поне докато гугъл пази това съдържание в кеша си.

Как да видим съд&#.jpg

От: Как да видим съдържание на изтрит сайт и домейн?

Благодаря!
За конкретния изтрит сайт дава тази информация:
Bummer.
The machine that serves this file is down. We're working on it.
The machine that serves this file is down. We're working on it. Details: SURV-20130901190139-crawl453/SURV-20130901194309-00377.warc.gz
И не може да се види съдържанието на сайта.
А сайта с форума е недостъпен заради файла robots.txt:
Page cannot be crawled or displayed due to robots.txt.
See forum.pchelin.tk robots.txt page. Learn more about robots.txt. You may try the page on the live web

Да и аз забранявам на моите, ама хич не се съобразява. :)

Има сайтове, които изрично забраняват кеширането на Google - напр. Капитал - да не се чуди някой защо схемата от първия пост не работи.

В случая на Капитал очевидно се съобразява обаче, аз там кеш не мога да изкарам.

Да и аз забранявам на моите, ама хич не се съобразява. :)

Горе