Супер, радвам се, че помогнах. Да знаеш, че после следва и локал оптимизацията. Не е само да се прибавиш. Примерно при "почистване Варна" да си някъде по първите места в картите, преди да дойдат натуралните резултати. Спонсорираните - не го включваме, тях винаги ще ги има.Всичко е от ясно по - ясно, мерси много! Точно това търсех.
Тъй като съм правил (помагал за) няколко, ще кача, че успеваемостта е на 5 рикуеста, пристигат от първия път 3. Случвало ми се до 3 рикуеста, но само веднъж. Иначе на втория си идват. Поне това показва практиката ми с това. Много се натискат фирмите, защото е №1 за локал сърча. Особено ако напишеш услугата и след това града. Направо цепи. Но и препоръчвам след това да се оптимизира за локал. Не само да се инклуднете.аз от лична практика го знам това с картичките тук в бг, защото и на мен не са ми пристигали - всъщност един листинг в google place се развива с времето, хубаво е да го има особено за локален бизнес
ами това с писмото е най лесния начин да провериш дали фирмата е на физическия адрес който е посочила в мапса... пращаш и писмо и ако доиде значи е там...
те в 21 век не си представят че в страна членка на ЕС има писма който може да не пристигнат...
иначе това на пейпал начина за верификация на адреса е варварска направо... със сниманите сметки, документи и пак може да не минат (ама не им струва нищо на тях а си размотават клиентите)
Пускаш пак, то тази им услуга не е от най-силните. Скоро ще видим кои фирми тук ще се сертифицират от Google или ще влязат такива. Става дума за бизнес мапа им. Където може да разгледаш бизнес сградата отвътре. За сега го видях само в USA. Скоро сигурно ще го има в Европата.coolice е а де, реална фирма сме, реален адрес и т.н.
Вече и аз точно забравих колко пъти се пробвам 4-5-6 ли станаха, и писмо няма и няма. Само веднъж дойде, ама се оказа че е с 17 дни по-старо от колкото трябва, ти мани че ги пращат по пощата, ами и май важат за определен период от време.
Аз бих чеквал редовно след 2-рата седмица в пощата. Нашите се дънят тук, не са от Google, защото доколкото съм чел процесът е автоматичен и няма кой знае колко човешка намеса. Но ако трябва да съпоставям дали нещо от Google или от нашите мили, родни пощи се е объркало, познай на кое бих сложил.И аз пусках заявна за мапа. От половин година редовно всеки месец си пускам наново заявката и нищо. Чудя се, дали да не отида в пощата на място да ги питам за такова писмо. Имаме много мързеливи пощальони. Случвало ми се е фактура да пристигне след 5 месеца по пощата и то само защото сме на околовръстното в града и не им се идва до нас.