Как да ги мина ?

katsarov

New Member
http://4fun.bg ми е опонент :D
Искам да ги мина във СЕО и по-точно , като се напише 4funbg , да не ги виждам :(
Колко пари г/д ще отнеме това ^^ ( тези които мразят vivacom могат да ми помогнат :shock: ) :)

От: Как да ги мина ?

на 5-та позиция си ... не си заслужава за този сайт да даваш пари за оптимизация ... (и то да бяха малко ...)

а дори и да идеш на първа позиция - повярвай ми, ще бъде за малко, да не кажа за дни ...

да...
заедно с това промени и дизайн - за такъв сайт трябва нещо по-свежо ! не мислиш ли ?

Би трябвало да можеш да купиш само с номера на картата+кода :)

Ок , ще купя 4funbg.net или 4funnyday.com .. ако имате предложения казвайте :)

аха, ти това ли имаше в предвид ...

значи отговора ми е пак същия - всякакви домейни да вземеш с това име - никога няма да ги минеш !

Може и да успееш ако хвърлиш едни пари, но след това те като видят че не са на първо и те просто ще хвърлят едни пари и ще те минат. И тогава ти ще се откажеш :)
Не трябваше изобщо да вземаш такъв домей ако искаш някой да те запомни по име. Все пак тяхната реклама върви по БТВ непрестанно и се набива думата 4фън в главите на хората. Едва ли ще се сети някой за твоя сайт като чуе това име. ;)

Според мен може да ги минеш с приблизително около 3 000лв за 6 месеца, това си е лично мое мнение. Отделен въпрос е както каза колегата дали те няма да се амбицират и да хвърлят два пъти повече и пак да те прескочат. Проблемът според мен е че първото място не си струва тези пари и освен това дори и те да не се амбицират като спреш да наливаш кинти след време пак ще паднеш под тях.

Горе