nsevimov
Well-Known Member
Здравейте, след като едни от най-добрите в бранша „СуперХостинг“ бяха ми спрели целият хостинг акаунт за няколко часа и през тези 4-ри часа ние загубихме трафик и пари от всички наши сайтове. Бяха спрели хостинг акаунта защото превишаваше процесорно време да вярно е грешката е моя но бива ли да спират директно хостинг акаунти за щяло и не щяло без дори да звъннат един телефон за да мога да реагирам бързо. Та както и да е хората които направиха всичко възможно да вдигнем отново проблемният сайт на крака бяха „Alien-Hosting“ за което им отправям моите сърдечни благодарности. Това което искам да Ви кажа за тях че са страхотни пичове и ги препоръчвам на всеки от Вас които имат малко по-големи сайтове които искат повече процесорно време или просто сайт който да бъде на сигурно място. Вероятно ако не бяха те ще трябваше да наливам една камара пари в VPS сървъри за които не си заслужава защото от този уеб сайт не изкарвам никакви пари и нямам и намерение да изкарвам защото той е направен на добра воля да събера всички хора с общи интереси на едно място.
Нека всеки който оценява това което са направили за мен просто от добро сърце да пуснат по едно коментарче с благодарности защото просто вече големите хостинг провайдъри си помислиха че държат господ за м*дите...
Нека всеки който оценява това което са направили за мен просто от добро сърце да пуснат по едно коментарче с благодарности защото просто вече големите хостинг провайдъри си помислиха че държат господ за м*дите...