AMOUN Well-Known Member 21 Юли 2009 #1 досега рових и не намерих - а с един 50 писма разменихме и немога да му покажа данните които иска - как точно да го добавя за да ги разгледа сам ?
досега рових и не намерих - а с един 50 писма разменихме и немога да му покажа данните които иска - как точно да го добавя за да ги разгледа сам ?
AMOUN Well-Known Member 21 Юли 2009 #2 От: Как да добавя някой да ми разгледа аналитика ? плииииййййз?
harkon New Member 21 Юли 2009 #3 От: Как да добавя някой да ми разгледа аналитика ? Опита ли през Analytics Settings > User Manager > Add User ?
От: Как да добавя някой да ми разгледа аналитика ? Опита ли през Analytics Settings > User Manager > Add User ?
entwickler New Member 21 Юли 2009 #4 От: Как да добавя някой да ми разгледа аналитика ? може и на отделен сайт само да дадеш достъп. От списък Edit->User Manager ...
От: Как да добавя някой да ми разгледа аналитика ? може и на отделен сайт само да дадеш достъп. От списък Edit->User Manager ...
rak Active Member 21 Юли 2009 #5 От: Как да добавя някой да ми разгледа аналитика ? Защо не му изпратиш извлечение на пощата, вместо да го пускаш да ти гледа всичко.
От: Как да добавя някой да ми разгледа аналитика ? Защо не му изпратиш извлечение на пощата, вместо да го пускаш да ти гледа всичко.
AMOUN Well-Known Member 21 Юли 2009 #6 От: Как да добавя някой да ми разгледа аналитика ? мИрси справих се най накрая ами защото неможем да се разберем какво иска да види а така да си гледа нямам какво да крия
От: Как да добавя някой да ми разгледа аналитика ? мИрси справих се най накрая ами защото неможем да се разберем какво иска да види а така да си гледа нямам какво да крия
mvmrik Well-Known Member 21 Юли 2009 #7 От: Как да добавя някой да ми разгледа аналитика ? rak каза: Защо не му изпратиш извлечение на пощата, вместо да го пускаш да ти гледа всичко. Увеличете... е кво всичко, той определя кой сайт иска да се вижда и само това гледа човека
От: Как да добавя някой да ми разгледа аналитика ? rak каза: Защо не му изпратиш извлечение на пощата, вместо да го пускаш да ти гледа всичко. Увеличете... е кво всичко, той определя кой сайт иска да се вижда и само това гледа човека