Nikola Nikolov
New Member
Как да докараме повече фенове във Фейсбук? Някой да даде идеи, платени, безплатни. Отворен съм към предложения.
Колкото повече, толкова повечеИнтегрираш фенбокса в някой твой огромен сайт.. и те сами идват
Ако името на страницата ти е уникално или харесвано от дадена група хора,може да бъде успешна.. Ако искаш реклама във голяма фейсбук страница и си склонен да платиш,сенд меще я пробвам , то явно друг избор няма мерси
А аз мога да ти кажа, че това е пълна глупост Няма значение как увеличаваш фен базата, има значение какво правиш, за да я задържиш. Всеки човек може да бъде спечелен за определен тип страница. А иначе, естественото нарастване на феновете е било актуално назад - 2009-2010, сега нещата не стоят както бяха едно време. За постигане на успехи трябва да се използва вирусния маркетинг, ако чакаш на "правилен и бавен" начин, 10 хилядна страница ще ти се струва огромна, докато за хората, които се занимават сериозно с фб маркетинг, тя ще е трохичка.Учуден съм че никой не каза- уникална информация и естествено нарастване на фен-базата. Аз бих взел 1 фен, който реално иска да следва моите постове отколкото 50 които не биха им обърнали внимание. Както за ФБ промоцията пак има както за СЕО мръсен и неправилен начин и бавен, но правилен. Естествено всеки сам си решава как да го постигне, аз съм говорил с хора които са доста по-навътре от мен в SMO и те споделят това мнение.
Хора, безплатни и български харесвания предлага devil-like.com
Аз съм много доволен от това сайтче!