Как да защитим сайт с нелегални неща!

dalasweb

Well-Known Member
Как да се защити сайт с illegal stuff, warez serilas, movies, sex пикчурес, мачо пикчурес и et.c
1.Регване на домейн с протект приваси
2..Хост някъде от Холанд
3. Никога не линквайте към въпросния сайт от ваш сайт ,за да не ви гепят ....
4. Фалшив профил и емайл
5. Замазваш Ip то си през няколко проксита
6.Често сменяш доставчика си да не усеятят през тях и техните логове
7. СМеняш си личната карта през 4 месеца
8 Адреса го пишеш в друга страна

Майтапа на страна но вие как се справяте с тези неща!

От: Как да защитим сайт с нелегални неща!

Даласе, много рани си станал, бре! :D

Жегата свърши, морето тоже, започва се работа!
Днес ще бъде труден ден :lol:
Днес ще бъде труден ден за българската интернет демокрасия

Днес ще бъде труден ден :lol:

Верно. Легендарния кръчмар се завърна официално. Даже се запознахме. :D

Имам съмнения, че Даласа няма да получи обичайното внимание.

Отивам да поливам доматито. Но ще съм наблизо и ще ви наглеждам ;)

От: От: Как да защитим сайт с нелегални неща!

Верно. Легендарния кръчмар се завърна официално. Даже се запознахме. :D

Имам съмнения, че Даласа няма да получи обичайното внимание.

Отивам да поливам доматито. Но ще съм наблизо и ще ви наглеждам ;)

не вдявам кръчми питиета , пиене на кредит и т.н
нема безплатен обед!

Аз не мисля, че може да се прикрият следите перфектно. Най-сигурната работа - по-далече от незаконните истории, да си нямаш ядове.

Аз не мисля, че може да се прикрият следите перфектно. Най-сигурната работа - по-далече от незаконните истории, да си нямаш ядове.

Мда бе чуждата жена е по-сладка от твоята!Пък мое да знае някоя поза повечко!

Добави и изключване на директна реклама от ФЮЛ от България. Нали все някъде ще трябва да ти плащат ако ползваш такива рекламни мрежи или диркетна реклама. Просто ще питат тях. Вече как ще капитализираш този трафик си е твой проблем.

Как да се защити сайт с illegal stuff, warez serilas, movies, sex пикчурес, мачо пикчурес и et.c
1.Регване на домейн с протект приваси
2..Хост някъде от Холанд
3. Никога не линквайте към въпросния сайт от ваш сайт ,за да не ви гепят ....
4. Фалшив профил и емайл
5. Замазваш Ip то си през няколко проксита
6.Често сменяш доставчика си да не усеятят през тях и техните логове
7. СМеняш си личната карта през 4 месеца
8 Адреса го пишеш в друга страна

Майтапа на страна но вие как се справяте с тези неща!

Интернет е голям.... и параноя дебне от всякъде....

Добави и изключване на директна реклама от ФЮЛ от България. Нали все някъде ще трябва да ти плащат ако ползваш такива рекламни мрежи или диркетна реклама. Просто ще питат тях. Вече как ще капитализираш този трафик си е твой проблем.

М да с рекламите ще бъдем на западни афилети крузии мъни геймс едвали да ги питат тях!

Интернет е голям.... и параноя дебне от всякъде....

Мъжко дупе веднъж се е*е. За да пита явно вече са го чесали по този параграф.

Мъжко дупе веднъж се е*е. За да пита явно вече са го чесали по този параграф.

Не са ме чесали имам пояс на целоMЪДИЕТО сиреч протект приваси нещо от рода на антибебе!
Мне това са размисли по тази тема 35 Български тракера са спряни днес !
Нали сме форум за подпомагане,та може някой да сподели при него как е?

Колегата пък си е писал адреса дори и са му взели сайтовете ГДБОП удари три пиратски сайта

част от коментари

- Г-н Александров, по данни на Whois имате общо 8 сайта, останалите също ли предстои да бъдат затворени? - Не знам, вчера от ГДБОП имаше акция, взеха ми всички компютри, имаше оплакване от Тандем филмс срещу filmi-bg. org, махнах проблемните материали, но пак ми затвориха и другите сайтове без причина. - Имало ли е оплакване от други правоносители на виодеоматериали? - Не, нямало е оплаквания. Искам да се разбере, че аз не качвам филми, не хоствам, нямам сървъри. Потребителите споделят линкове. - С какви мотиви са затворени останалите два сайта? - Не знам, нищо не ми казаха, но аз не поддържам сървърите. - Срещу вас ще има ли повдигнато обвинение? - Не знам дали ще има обвинение, чакам някаква информация. - Има ли опасност за останалите сайтове, разбрахме, че сте собственик на още 5 сайта. - Нямам представа, с нормално съдържание, отново потребителите си качват.

Последно редактирано:

Ако се чувстваш опитен ветеран в уебмастърството, знаеш из основи Интернета (HTTP, IP, ...), чувстваш се като у дома си в shell console-та, обръгнал РНР програмист си, можеш да изредиш всички вратички в българското наказателно право, ... Може да се пробваш! :rolleyes:

... Но инак - ще ни липсваш като те закопчеят. У дранголника достъп до компютър с Интернет май не се предлага.

... Но инак - ще ни липсваш като те закопчеят. У дранголника достъп до компютър с Интернет май не се предлага.
Предлага се, ако си мафиот с повечко мангизи, всичко се предлага. Ама за кокошкари и дребни риби нищо не се предлага, освен безплатен секс насила. Затова стой си в тихите води на закона и това е.

. Затова стой си в тихите води на закона и това е.

Да бе верно аз на пазаро с тройна надценка продавах без касова бележка и държавата не ми търсеше сметка!
Че дребен дребен съм, но имам някой , който Е от страната на закона та затуй си чволим.Трябва да имаш късмет да си учил и спортувал с бивша нереализирала се републиканска звезда и настояща мутра/медийна личност/!
Пък и никой нема да ме гони за 100лв на месец да си ги правим!

Да бе верно аз на пазаро с тройна надценка продавах без касова бележка и държавата не ми търсеше сметка!
Че дребен дребен съм, но имам някой , който Е от страната на закона та затуй си чволим.Трябва да имаш късмет да си учил и спортувал с бивша нереализирала се републиканска звезда и настояща мутра/медийна личност/!
Пък и никой нема да ме гони за 100лв на месец да си ги правим!

Цялата тая дандания за 100 лв. на месец ли я дигна?

Забравих да спомена че шерването на краден контент е един от най-трудоемките начини за печелене.
За сметка на това пък печалбите са мизерни :) .

Ако минеш $100/месец, значи си много добър. И трудолюбив като пчеличка :) .

Цялата тая дандания за 100 лв. на месец ли я дигна?

ами да малко ли са ти ,ако имам 10 сайта подобни?
за колко иде реч?

От събиране на хартия и празни бутилки се печели повече. Плюс, че цял ден си на въздух и се движиш.

Горе