Как да махна категориите като кл.дума в поста?

V.Andreev

Well-Known Member
Здравейте Колеги,

Кратко описание на проблема: Как на постовете да не се хваща категория като кл.дума? Идея си нямам защо го прави, да не съм натиснал нещо?

Дълго описание на проблема: В момента без да съм въвел никакви етикети/кл.думи си хваща категорията в която съм вкарал поста, тоест дори и с етикети или без, тези категории в които е вкаран поста се вкарват автоматично като кл.думи. Точно това не го искам и идея как да го махна?

От: Как да махна категориите като кл.дума в поста?

Вероятно използваш плъгин, в който си чекнал да ти добавя категорията като кл. дума.

Точно това гледах и аз ама не е от това...

Пробвай да чекнеш - сейф - проверка. Ънчек - сейф - проверка. Ако няма раздвижване спри плъгина и провери пак. Да нямаш повече от 1 плъгини, които добавят кл. думи или пък темата, която използваш да има подобна "екстра"?

За жалост е от темата след дадения тест които направих, обаче как да го махна си остава като въпрос хм?

Огледай хубаво дали нямаш някъде опция в админ панела на самата тема. Ако не пробвай в single.php да потърсиш нещо с мета-та.

Оправих проблема с един SEO plugin които реално замести това което е по - дефоуд! Благодаря за съветите

Горе