Как да намеря някой да ми напише статии

azsum

Active Member
Предприемач е интересно място, имам регистрация отдавна влизам намирам какво ми трябва и излизам не обивам да се задържам.
От доста време насам търся някой да ми напише наколко статии, и все нямам късмет и не попадам на подходящи хора. Първо попаднах на някво лапе 93 набор,не му запомних Usera, но името на скайпа му беше Радослав Първанов писах му намерихме се на скайпа, платихмо предварително 8-теми, прати първо 4 -ри, после го нямаше дълго време на линия, после ме игнорира от скайпа, това беше първия дето ме излъга с 4-теми. Отам нататък си казах ще гледам някой с рейтинг и задължително ще му запомня usera, както и да е нарих този потребител който се представа за писател и който е от женски пол mmmihaylova Senior Member оговорихме се за 20 статии, пак и палтих предварително(като обещанията бяха големи), след два дни ми изпрати 8-теми, каза ми че утре най-кусно други ден ще прати и останалите 12, и да ви кажа от 2 - месеца чакам това утре.

Някой може ли да даде съвет как и от къде да се намират смислени хора :)

От: Как да намеря някой да ми напише статии

Ами не търсиш както трябва сигурно ;)

писах ви в skype, ако все още търсите човек, може да се договорим

Ами човек така е. Сериозните хора рядко се намират. Пробвай, пробвай различни хора, докато намериш сероизен човек. Лесно си личи че е такъв. Като го намериш, не го пускай :).
Успех.

Според мен, критерий не може да бъде рейтинга. Когато за пръв път започнеш да работиш с нов човек, поръчката трябва да е малка-1-2 до 5 статии, които се плащат след свършена работа.
След това както се разберете. Най-добре - предварително плащане и отново малко статии. Така и двете страни ще са относително защитени.

хах, баси късмета имаш, честно!

цена или качество търсиш? или може би даваш работата на първият човек който ти пише?
може би заради това не попадаш на правилните хора...

Като търсиш нещо, пускаш тема и намираш най-доброто!

Аз ти гарантирам за тези хора:

beni7574

gurska

mhx

djidja83

Мерси Nortrant за добрите думи!

Исках да туря на нортан + за идеята да се направи един "Бял списък" - с утвърдени имена ето, че имаме вече 4 копирайтъра с препоръка. i Trader -a го манипулират дечурлигата правят си акаунти гласуват си дават си репутации и тн. Човек, който не следи редовно форума, лесно може да се заблуди...

От: От: Как да намеря някой да ми напише статии

Ключовата дума е "платих предварително" :)

Да не поставяме всички под общ знаменател :) ?

mmmihaylova може би си има основателна причина... но това не я извинява, поне един мейл да беше пратила...

От: От: Как да намеря някой да ми напише статии

Ключовата дума е "платих предварително" :)
Аз също искам авансово плащане. Няколко пъти съм вършил работа без пари и вече искам на хора, които не познавам...

Нали е форум а и трябва да си помагаме :)

Който е нов и не познава никой тук, една тема и ще получи препоръки било то за копирайтъри или друго каквото и да е .. проблема е никакъв!

свържи се с нея и виж за какво става дума мисля че ще оправите нещата

иначе ще ти дам съвет никога ама никога НЕ поръчваи голямо количество стаии на една и съща тема на един и същ фрилансър ако са за някакъв кратък срок като една поръчка (освен ако не му даваш ти източниците за пренаписване ти, тогава имам успех и с над 100 стаии).... иначе дори човек с левел 5 от ичс след 10 тата статия за каза че не може повече и искаше да връща парите... отделно първия отказал се фрилансър във форума имаше поръчака за 50 стаии за енларджмън от едно приятлече и на 10 блок... сигурно се стига някакъв капацитет на мозъка при които повечето хора блокират

ваиянтитите са два

1. ако ти трябват спешно разбии поръчката между няколко фрилансъри на партиди от по 5 броя (незнам защо но с тази партида всички се справят тествано е многократно) или 4 за по сигурно

2 Поръчай 5 тази седмица още 5 след седмица .... отново няма отказ на един и същ

Не в смисъла, че всички са мошеници, далеч съм от мисълта :) Но когато платиш всичко предварително някак си се губи стимула. За капаро- да, но цялата сума предварително на някой само с зелени квадратчета и ник...не става братче :)

е тои е много нов и без рейтинг за да прави големи поръчки без да плати предврително щото я има и другата страна от измамените фрилансъри

да спазва правилото за партидите от по 5 те статии + Itrader за pisane и мисля че няма да има проблеми +

"правилото за партидите от по 5 те стати"
Това правило е много вярно-след петата статия и аз блокирам. С нежелание започвам шестата и качеството и бързината се влошават. Това се случва само ако получа 20 статии наведнъж. Не по същия начин стои въпросът ако всеки ден получавам по три-четири статии-пиша си ги без проблем и доста бързо. Явно нещо психиката се срива-не му се вижда края.

Както казах имам регистрация от доста време, но опредено не познавам хората и незнам правилата изградени във форума. Но това момиче опрделно си ме извъртя като видях че съм нов, настояваше за парите предварително, каза ми срок 24 часа и още каво ли не, също ми показа профила със рейтинг и само хубави мнения има за нея, но явно това не е критерия. До някъде се радвам че стане така поне срещнах други хора, надявам се по смислени и да вършим работа, не да си играем на развален телефон и на криеница. Благодаря на всички за съветите...

Благодаря nortrant.
Аз пък работя по друг начин, когато работя с някой за първи път - пиша всички статии (ако е голяма поръчка), изпращам една част от тях, получавам си парите и тогава изпращам останалите. За да може и човекът отсреща да е сигурен, че съм работила, а не че искам пари без нищо. Или когато ги напиша казвам, че съм готова, превеждат ми парите и тогава изпращам статиите.

Горе