Как да направим най-добре SEO на страницата си (графика)

Blinky

Owner
How-to-Structure-a-Perfect-SEO-Optimized-Page-2.jpg

От: Как да направим най-добре SEO на страницата си (графика)

С урл-тата понякога се издребнява. Форума сякаш се класира зле с showthread.php?t=цифри

Относно тайтъла - единствено не бих използвал формат ime_na_sajt - opisanie_na_produkt, а обратното

За мобилния трафик - ОК. Аз лично при мен забелязвам доста голямо покачване(предполагам, че и при всички е така) на мобилните посещения в последните 6 месеца, но трябва да е не само риспонзив, а и както е описано преди това - да зарежда бързо и "леко". Няма по дразнещо от това да цъкаш из мобилния и да чакаш да зареди. Доста по дразнещо от десктопа, където мултитаскинга е по-бърз и лесен. А доста хора я правят тази грешка. Риспонзив, чек през вифи-то дали всичко е както трябва и толкоз. Ама не навсякъде има 3G и не всеки браузва през S5. Даже предпочитам да не ми е съобразен с мобилни устройства дизайна, отколкото на третия клик да са дотолкова отегчени откъм скорост, че да бият хикса.

Последно редактирано:
Форумът не се класира зле, а честно казано това избрахме като структура пред пермалинковете, защото модулът за SEO се дъни там, уж ги пренаписва, но все нещо гърми. С Клокси от другия форум това си го говорехме. Те са си го нагласили, но нещо не е доволен, поне с такова впечатление останах.

Иначе аз бих ползвал по-скоро: ime-na-produkt-neshto-si-v-dopulnenie/ , както и ги плюят повечето модули, плъгини и други уиджити към опен сорс системите.

От: Как да направим най-добре SEO на страницата си (графика)

Като проверя с GooglePageSpeed ми излизат някои задължителни неща за поправка. Като например:
- Активирайте компресирането
- Възползвайте се от кеширането на браузъра
- Оптимизирайте изображенията (Правилното форматиране и компресиране на изображенията може да спести много байтове данни.)

Някой има ли идея как да ги направя на практика тези неща? Да правя всичко в архиви ли? Някакви предложения?

Горе