Как да направя препращаш бутон в блога си

zeron

New Member
Здравейте ,
вече се занимавам с блогът( ползвам blogspot) си около 2 седмици и имам следната идея:
От няколко блога да направя нещо като сайт, имам предвид като отворите вашият блог вижате хипер връзката 'home' която се намира под заглавието на блогът. Та моето запитване към вас е мога ли аз да направя едит на тази хипервръзка и от home да я прекръстя като името на блогът ми и като цъкнат да ги праща в началото на блога , то е настроено само ще го преименувам , това всеки го може :) Това което немога е до тази хипервръзка да добавя 2 ,3 , .. Искам да направя така че като цъкнат на 2 хипер връзка да ги праща в 2 блог , 3 хипер връзка в 3 блог , а преждевременно във 2 блог да има хипервръзка на 1 и 3 а в 3 да има на 1 и 2 ??

Ако не сте разбрали по простичко :
искам да направя хипер връзка в началния си блог който да ги праща в другите 2
Home Блог 2 Блог 3 :arrow: като се отвори Блог 2 там да има Home Блог 1 Блог 3 :arrow: Като се отвори Блог 3 там да има Home Блог 1 Блог 2 / Където Блог 1 2 или 3 ще са заглавията на съответните блогове

Благодаря ви предварително :)

Последно редактирано:
От: Как да направя препращаш бутон в блога си

Можеш , само ни кажи blogspot или wp ползваш.

ползвам блог спот

Променяш кода ( edit html ) и търсиш с ctrl+f HOME и го едитваш , като слагаш с <a url >

А останалите хъпер линкс как да ги добавя

Просто нов линк на същото място

Горе