Как да настроя добре WordPress SEO by Yoast

V.Andreev

Well-Known Member
Здравейте Колеги,

Разбрах, че WordPress SEO by Yoast плъгина е добър, но има доста неща които трябва да се настроят, споделете как да направя един нов wordpress сайт с помоща на този плъгин, добре оптимизиран!

Благодаря за всички, надявам се да се получи една добра тема
 
Ще ти кажа основните, не съм задълбавал с този плъгин, аз съм си класик и си ползвам старото приятелче Al in one SEO. Първо, гледай да нямаше (освен ако не искаш) някакви неща зад тайтълите, аз си ги чистя. Често слага имеот на сайта. Не е лошо като идея. Но аз си обичам подредените неща. А не 10 000 символа заглавие. Виж настройките за тъмбмейлите на шеринга - ако са зададени някакви ограничения. По-големите картинки са по-привлекателни за потребителите на Facebook. :)

Това е за което се сещам на първо време. Но кажи какво точно искаш да настроиш, тъй като го гледах последно - всичко си беше описано и се настройва според нуждите на сайта и оптимизацията му. :) Някакво средно положение е най-добре. Агресивните оптимизатори може да се прецакат, ако настроят всичко на макс. Все пак на контент се разчита, нали? :)
 
От: Как да настроя добре WordPress SEO by Yoast

Аз не съм променял нищо. Сложих го и вече на всяка статия внимателно пиша мета описанието , фокус думата , и тн. Плъгина според мен е най-доброто за уърд прес. За тайтъла , мен ми харесва след името на статията да седи името на сайта , като бранд. Ако името на статията е по дълго може да го редактираш за дадената статия да махнеш и сайт нейма.(за да не се скрива в гоогле резултатите)
 

Горе