Как да обменя itrader - въпрос към екипа на сайта.

lowriderzzz

Well-Known Member
Първо да кажа, че прочетох темата за това "Как се ползва iTrader в секцията Пазар!".

Моят случай е следния: пуснах обява за търсене на някой да ми преведе текст. Намерих подходящ човек, който само, че ми писа само на ЛС.

След това пренесохме разговора по имейл.

Въпросите сами чисто технически. Как след свършване на работата ще е най-удобно да процедираме с размня на парите (от моя страна) и файлове (от страна на наетия човек.) ?

Как ще мога аз да оставя iTrader, когато приключим със сделката. Виждам, че има копче "оцени сделка" но то е под моята собствена тема.

Нямам още много опит и за това питам предварително.

Благодаря.

От: Как да обменя itrader - въпрос към екипа на сайта.

iTrader.jpg

Влизаш в профила на потребителя, на който искаш да дадеш Трейдър, като кликнеш на името и избереш. Отиваш на последното меню и следваш инструкциите. Виж приложения файл.

П.П аз не съм от екипа, но се надявам да съм ти помогнал..

Виж файлът 7103

П.П аз не съм от екипа, но се надявам да съм ти помогнал..

Мерси за отговора. Ама то май така мога да дам трейдър на всеки, дори и да не съм правил сделка с него, даже и на теб мога да дам.

Мерси за отговора. Ама то май така мога да дам трейдър на всеки, дори и да не съм правил сделка с него, даже и на теб мога да дам.

Можеш, ама трябва да посочиш за коя тема става дума с линк... ще те хванат :))))... Трейдъра е за да се ориентираме помежду си :) ... когато правя бизнес с човек, който не познавам го гледам и ако видя, че има трейдър от човек с когото съм работил ... подпитвам как защо и т. н..

Можеш, ама трябва да посочиш за коя тема става дума с линк... ще те хванат :))))... Трейдъра е за да се ориентираме помежду си :) ... когато правя бизнес с човек, който не познавам го гледам и ако видя, че има трейдър от човек с когото съм работил ... подпитвам как защо и т. н..

аахаааааа.....

ясно значи. Мерси

А как е общо приета практика, когато човека свърши работата - аз ли да му платя първи или първо да поискам файловете ?

аахаааааа.....

ясно значи. Мерси

А как е общо приета практика, когато човека свърши работата - аз ли да му платя първи или първо да поискам файловете ?

Общо взето зависи от договорката между вас.

Ами не знам :D Всеки път различно, но основно ако работя с някой нов потребител, чакам първо парите/услугата и съответно обратното.

ОК мерси .....

Ами не знам :D Всеки път различно, но основно ако работя с някой нов потребител, чакам първо парите/услугата и съответно обратното.

Това ми напомня, че все така все още НЯМА И НЯМА MiddleMan подфорум, както и с официално одобрено или одобрени лица, извършващи услугата (срещу % fee) по посредничество. От май месец насам… бая време мина.

Тук не е цс-бг,че да има подобна глупост,все пак не се плаща с смс-и за 2-3 лева. И никой няма да се хване да ти става мидълмен за 3-4к
Това ми напомня, че все така все още НЯМА И НЯМА MiddleMan подфорум, както и с официално одобрено или одобрени лица, извършващи услугата (срещу % fee) по посредничество. От май месец насам… бая време мина.

Re: От: Как да обменя itrader - въпрос към екипа на сайта.

Кога ще има обновяване на превода? Доста неща са на EN.
Да, има си някои неща, които не са преведени. Давайте скриншоти, за да гледаме къде са тези неща. ;)

Горе