yanka.nikolova
New Member
Как да си открия виртуална банкова сметка и помогнете как да си направя сайт с каква програма и в кой сайт мога да печеля пари ? :?
:shock:...Как да си открия виртуална банкова сметка и помогнете как да си направя сайт с каква програма и в кой сайт мога да печеля пари ? :?
:shock:...
Как да си открия виртуална банкова сметка? - В коя да е банка. Що трябва да е виртуална?
Помогнете как да си направя сайт с каква програма - в Блогър ако бързаш. Ако си амбициозна - купи си домейн, хостинг и се научи да ползваш WordPress или нещо от рода. Безплатните темплейти са добро начало.
В кой сайт мога да печеля пари ? - По принцип в твоя собствен. Освен ако не играеш покер. Па може и тук да започнеш да предлагаш писане на статии или събмит в директории, ако не умееш друго.
1. Откриването на виртуална банкова сметка е адски лесно.
Добре дошла във форума. Най- лесно е в началото да започнеш да си водиш собствен блог. В случая не е толкова важно какво ще спечелиш в началото, а какво ще научиш.
Най-лесно е да започнеш с блог на блогър - можеш да прегледаш блога в подписа ми. Той е изцяло за създаване на блог в блогър.
След като направиш своя първи блог, лека полека трябва да се научиш да пишеш, да поддържаш интереса на аудиторията си, да привличаш посетители.
След като вече знаеш как да привличаш посетители (трафик) към блога си, можеш да потърсиш начини за изкарване на доходи от блоговете си. Разбира се някъде тук ще започнеш да търсиш и по-гъвкави платформи за новите си проекти.
Четеш, пробваш, питаш това е формулата за успеха. А, да и се зареждаш с търпение
Ако искаш може да те назначим за щатен "портиер" и да приветстваш всеки новодошъл? Пиши 1 мазно писмо на Блинки/кулайс - току виж и някоя заплатка ти уредили...Ей така се прави ! ! !
![]()
Направо не знам що въобще си направих труда да отговарям толкова любезно, ..
Просто трябва да се отговаря учтиво, защото такъв трябва да е духа ни тук в този форум, независимо колко елементарни са въпросите и колко е подогвен, човека който ги задава. В крайна сметка това, което получи като отговат може да изгради първите му впечатления (и е по-вероятно да го направи) за това как се печели в интернет.да, най-любезните момчета са се събрали тук![]()
Ако искаш може да те назначим за щатен "портиер" и да приветстваш всеки новодошъл? Пиши 1 мазно писмо на Блинки/кулайс - току виж и някоя заплатка ти уредили...
Я загледай как се е "представила" въпросната юзърка и забележи как си е задала въпросите. Направо не знам що въобще си направих труда да отговарям толкова любезно, фана ме в много добро настроение събахльйн едно такова...
Ами ти какви съмнителни услугички предлагаш? Да му таковам и алтруистите дето се навъдиха. Нещо май-май много се натягаш? Репутацийка ли гониш, кво? Цъкнах ти едно плюсче още одеве ("услужливото дете"). Само гледай да не ми даваш оценка на мненията, да не почна аз да те диагностицирам... :evil:
ОК. ГАЗЕ!
Тей ся мистар правопис.
Мноо мразя "дребни хорица като теб"
Тей здраво мога да те наредя. Ам неми отива.
Значи ща наплущя на 15 езика тука и на малкия пръст неможе да ми стъпиш за мойте си години.
Я ся П**** такава , кажи ми каде пише че тва е форум за правопис.
?????????????????????????????????????????????????????????????????????
Вместо да са правиш на бастун. Земи намерери някой който се нуждае от помощ.
И ЕДИН ПЪТ НЕСЕ ПРАВИ НА МНОГО ВЕЛИК.
Смятам че всеки с повече акъл от теб в тоя форум, би застанал на моя страна.
А силно вярвам че хората с повече акъл в тоя форум са повече от теб.
АДСКИ МРАЗЯ Л*****И КАТО ТЕБ КОИТО СЕ ПРАВЯТ НА ВЕЛИКИ ! ! !
ЩОТО Д*И*Л*О*Ц*И КАТО ТЕБ ОПРАПАСТИХА СВЯСНИТЕ ФОРУМИ ! ! !
ЩОТО ОТ ХЕЛП ФОРУМИ ГИ ПРЕВЪРНАХТЕ В ФОРУМИ ЗА СЪРЕВНОВАНИЕ И КОНФЛИКТИ ! ! ! ! ! ! ! !
И АКО ОБИЧАШ ИЗБЯГВАЙ ДА ПИШЕШ ПО МОИ ПОСТОВЕ ! ! ! !
Как да си открия виртуална банкова сметка и помогнете как да си направя сайт с каква програма и в кой сайт мога да печеля пари ? :?