Как да платя whatsapp ???

mvmrik

Well-Known Member
Имам това приложение за чат на телефона с андроид и то е платено. Таксата е минимална - 0.99 цента на година. Там е работата че не мога да платя хаха вчера пробвах и нищо не става.

Някой от вас ако го е правил да каже - има 2 варианта paypal и google checkout. Е да, като видях paypal си викам ще платя с него, но ми дава някакъв грешен url и ме праща в главната страница на paypal.

В google плащането пък не ми прие картата, аз с нея до сега не съм плащал - имам една Visa Electron от ЦКБ и ми пише че не става. И сега не мога да го платя това чудо, а си го използвам :)

От: Как да платя whatsapp ???

Платено ли ? Каква е разликата между платеното и безплатнот ?

Разликата е че ако не платиш не работи :)

1 година е безплатно и после става платено.

Защо не става тая карта за Google - Visa Electron от ЦКБ. С нея плащам в paypal и къде ли не. Правил съм поръчки от много места и никъде не е имало проблем, а там ми изписва Card has been declined. Please update the card.

Програмата я оправих, успях през paypal да платя, но защо не ми работи картата в Google Wallet не е ясно. Някой от вас няма ли карта на ЦКБ там? Ето какво ми изписва сега: Your VISA card ending in 0745 was declined. Update this card or add a new one to your account

Горе