Ето ви една статийка, която си заслужава да бъде прочетена: SEO оптимизация - какво е това?
ако той е сгрешил, не е допълнил и сме подведени,защо не драснеш някоя статия ти и да сделиш твоето мнениеuliandim => добър опит да напишеш статия за seo.
Благодаря за критиките, но тази статия е само въведение в СЕО, а с подробностите ще се занимаваме по-късно. Що се касае до сайта - за неговото оформление не отговарям аз!
да да правилно много от форумците ще го посещават този блогТова ще е добре ако го направиш, повечето хора знаем какво е сео какви са основните правила, но тънкостите му е майката поне според мен. Статии на обща тематиак за Сео изобилстват. Според мен най-добре е някой, който иска да обяснява и да разяснява да покаже на практика постиженията.
Аз лично бих следял, блог на човек който каже: Ето днеска закупувам този домейн и ще се бори на ключова дума Лаптоп, компютър, Коледа, ЗАек и прочие. След това стъпка по стъпка показва нещата, определя конкуренция, казва ето това ще направя и след 15 дена да се види резултата да каже да има резултат, да няма. Сега ще направя това, ще събера линкове по еди си какъв начин.