Blinky
Owner
[video=youtube;tYBPIW-AQ2Q]http://www.youtube.com/watch?v=tYBPIW-AQ2Q[/video]
Едно клипче за AdSense-ърите, които искат да печелят то видеата си в YouTube. В последно време стана широка практика да се появяват рекламки в клипчетата на повечето клипчета с пирока популярност и голям набор от view-та. Искам да споделя малко от този метод, като ще се надявам някой с опит да се включи, тъй като чух за случай, в който някаква американка, която пеела фалшиво се изтипосала с клипче в YouTube, но милата не знаела за това и не направили, според изисления на маркетолози, около $100 000.
Днес като гледах клипа на Лейди Гага, видях, че има около 122 милиона разглеждания. Това не знам какъв доход от AdSense би докарало, но съм и дале от идеята, че може да се генрира толкова много разглеждания, ако не си с нещо много уникално и интересно за хората.
Искам да попитам на какво мнения са хората с опит в този тип промотиране. Сетих се за това и реших малко да дадем яснота по въпроса. От видеото става явно, че са необходими 100 000 views и може би поне 2-3 видеа, за да ти пратят съобщение, в което те канят да им станеш партньор. Интересно е и е допълнителен кеш флоу.
Ще очаквам включвания. Сигурен съм, че има някой, занимаващ се с това.