R roskobe New Member 14 Юли 2010 #1 Здравейте, стартирахме хостинг компания и искам да попитам има ли някаква програма (афилейт дори) чрез, която може да продаваме домейни и да получаваме процен печалба, тъй като за момента няма да продаваме за нас. Благодаря!
Здравейте, стартирахме хостинг компания и искам да попитам има ли някаква програма (афилейт дори) чрез, която може да продаваме домейни и да получаваме процен печалба, тъй като за момента няма да продаваме за нас. Благодаря!
contra Well-Known Member 14 Юли 2010 #2 От: Как да продавам домейни? GoDaddy, Enom, .... имат реселърски опции. Сигурно има и още много примери. За тия се сещам в момента.
От: Как да продавам домейни? GoDaddy, Enom, .... имат реселърски опции. Сигурно има и още много примери. За тия се сещам в момента.
A adi Well-Known Member 14 Юли 2010 #3 От: Как да продавам домейни? Това как Г. търси вместо нас много ми хареса и без това постоянно ни казва какво да правим... а и въпроса е доста общ за по конкретни отговори ..
От: Как да продавам домейни? Това как Г. търси вместо нас много ми хареса и без това постоянно ни казва какво да правим... а и въпроса е доста общ за по конкретни отговори ..
R roskobe New Member 14 Юли 2010 #4 От: Как да продавам домейни? Става въпрос за нещо безплано във, което да се регистириам и да продавам техни домейни чрез моят сайт срещу комисионна.
От: Как да продавам домейни? Става въпрос за нещо безплано във, което да се регистириам и да продавам техни домейни чрез моят сайт срещу комисионна.
contra Well-Known Member 14 Юли 2010 #5 От: Как да продавам домейни? Няма такъв вариант. И хостинг като реселваш, пак си плащаш предварително. Иначе всеки Манго щеше продава домейни в блога си в блогспот...
От: Как да продавам домейни? Няма такъв вариант. И хостинг като реселваш, пак си плащаш предварително. Иначе всеки Манго щеше продава домейни в блога си в блогспот...
A adi Well-Known Member 14 Юли 2010 #6 От: Как да продавам домейни? ами регистрирай се в Moniker например и виж сам как е , ако не ти хареса ще се отрегистрираш roskobe каза: Става въпрос за нещо безплано във, което да се регистириам и да продавам техни домейни чрез моят сайт срещу комисионна. Увеличете...
От: Как да продавам домейни? ами регистрирай се в Moniker например и виж сам как е , ако не ти хареса ще се отрегистрираш roskobe каза: Става въпрос за нещо безплано във, което да се регистириам и да продавам техни домейни чрез моят сайт срещу комисионна. Увеличете...
sim5 Active Member 18 Юли 2010 #7 От: Как да продавам домейни? Пробвай Тук. Съжалявам че са така,но още не мога да поствам линкове resellerspanel.com/a/eurosim - Афф. resellerspanel.com
От: Как да продавам домейни? Пробвай Тук. Съжалявам че са така,но още не мога да поствам линкове resellerspanel.com/a/eurosim - Афф. resellerspanel.com