Как да променя името на страниця, която се показва в SERP в Google ?

lowriderzzz

Well-Known Member
Значи, какво вече някои от вас знаят, преместих си сайта на WP и редиректнах всички линкове към от страници с добро класиране в Г. и изтриха старата HTML версия на сайта.

Само, че сега като гледам какво се появява по дадена ключова дума нешо не ми харесва.

Ето снимката.

Добре, е че моята страница излиза на 1во място по тази фраза, но сигурно поради това че вече стария сайт не съществува ми излиза това като заглавие на странциата. "
[h=3]"тази страница - Съвети за срещи"[/h]И това като мета описание.

"A description for this result is not available because of this site's robots.txtlearn more."

Което естествено не говори нищо на потенациалните посетители и клиенти на сайта. => няма да кликат за да влязат.
Иначе е редиректнато както казах към новия сайт.

Та въпроса ми е: Може ли по някакв начин да се промени поне заглавието на тази страница, че поне търсещите да имат идея какво се крие вътре. (1во място по тази ключова дума все пак.)

Благодаря.

От: Как да променя името на страниця, която се показва в SERP в Google ?

Е имам Yoast WordPress SEO от там съм нагласил заглавията и мета описанията на всички страници в WP версията на сайта. Но тази страница си го има ранкинга още от стария HTML модел на сайта, който вече аз изтрих, обаче още си пази ранкинга в СЕРПА.

В смисъл интуитивно си мисля, че трябва май да ъплоадна някакъв файл според мен някъде... но не знам какъв и къде... и изобщо дали е, това което трябва да се стори.

Ще трябва време за да се актуализира индекса

Това ясно... но през това време няма ли начин да се промени заглавието и описанието?

Ами няма как, трябва да се индексира новото, това е старата информация за сайта ти.

:( Дори и да го реъплоадна стария сайт (или поне страниците с добър ранкинг) на ново, няма ли да се промени името. Или то пак ще трябва да се чака да се индексира...

Между другото реклама в Г. Adwоrds помага ли за по-бързото индексиране?

иди и ги махни в уебмастър тулса тези страници ако искаш толкова бързо да се преиндескира :) щом правят 301 едно редирект отгопварят наусловието за премахване

аз лично много рядко го ползвам това да ремуувам странци чакам да стане натурално...

Горе