Как да рекламирам сайта/форума си ?

От: Как да рекламирам сайта/форума си ?

с пари! в секция хостинг ли трябва да питаш за реклама?

Аз лично не бих ти препоръчал да влагаш пари в реклама. Ето ти ги причините:
- Ако са PPC, ще попаднеш предимно на валшиви системи с автоклик и неясни резултати.
- Ако са CPM, то тук ще се набуташ много, тъй като тази оферта е за големи рекламодатели търсещи реклама на марка. И все пак, в сравнение с PPC кампаниите, макар и това да изглежда на пръв поглед скъпо, всъщност е по-ефективно.

Ако не ти е голям бюджетът се концентрирай в линкове в подписи по форуми със сходна тематика и внимавай да не те баннат за спам. Може да купуваш линкове в сайтове, но по-ефективно би било да купуваш линкове в подписи във форуми със сходна тематика.
Не знам каква ти е сайт/форумната система, но порови се за SEO плъгини. Ако е самоделка или не намериш такива плъгини, направи си ти или плати някой да ти направи.
Толкова от мен за сега.

Започни да добавяш сайта си в различни директории. Има страшно много такива англо-езични. Просто потърси в google за article categories.
Прочети и си оптимизирай статиите, за да имат по-добро SEO.

Доколкото разбрах, става въпрос за форум. Ако нямаш пари, а искаш да си докараш посещения седни да пишеш статии според тематиката на форума и ги напускай във вид на нови теми. Google ще ги надуши веднага и посещенията ще завалят. После добавяй отделните теми/статии в големите мрежи.

Горе