CrAzY-MaST
Well-Known Member
Въпроса ми е как да напиша адреса си ако тои не е нещо като това: 54 Ne6to SI, а е квартал, блок, апартамент,... ?
coolice каза:точно така на афилиеит програмите им е все едно дали пише ul. или Str. важното е българските пощальони да го разбират
coolice каза:затова го пишеш "vh. b" с малка буква ако е вход Г ползваш голямо G да не си помслят че е д (g) така само намалявате риска от грешка ... рано или късно нещо няма да доиде или ще ви го откраднат
На мен ми свиха подаръка от една афилиеит програма фотоапарат - не беше от скъпите ама съм си го заслужил ( от тогава като от някаде искат да ми подарят нещо си го искам кеш )
това е успокояващоcoolice каза:тя е неактивна като доиде си я актиираш от акаунта и избираш пин така че и да я гепят нищо не могат да ти дръпнат
Писмото с картата си го намерих захвърлено до пощенската кутия. Поне не беше отваряно.Sobieski каза:На мен ми се е случвало разни дискове с линукс да не идват а последно като получих подаръците от ГБ тениската и подложката дойде един пощалйон до вратата дано така и с картата да е че някой може да ми дръпне някой лев
lyust каза:Писмото с картата си го намерих захвърлено до пощенската кутия. Поне не беше отваряно.Sobieski каза:На мен ми се е случвало разни дискове с линукс да не идват а последно като получих подаръците от ГБ тениската и подложката дойде един пощалйон до вратата дано така и с картата да е че някой може да ми дръпне някой лев