Как да си редиректна стария сайт към WP вече качен.

lowriderzzz

Well-Known Member
Добра вечер. Днес се заех с не леката задача да си прехвърля сайта на WP (надявам се за по-добро).

Но сега когато се достигне до него от Г. органично търсене се появява тази страница за почти всяко търсене.

И е терсене, като трафика ти от търсене не отива никъде.

Става дума за сайта в подписа ми от дясно. Как да направя така ,че да като кликнат на линкове от Г. (защото съм с ПР 1 и 2 за някои думи) да ги пренасочва към новия сайт в WP. Възможно ли е да даже да ги пренасочава към съответния пост. Ако не - то поне към index страницата.

Мерси

От: Как да си редиректна стария сайт към WP вече качен.

redirect.jpg

със Cpanela да се занимавам ли изобщо ? Защото само това ми дава.

htaccess.jpg - Това ли трябва да стане? И така на нов ред за всяка страница нали ? После го мятам в htdocs папката на домейна на стария хост. Правилно ли съм разбрал ?

Не,това на новия хост го слагаш, не на стария.
И да за всяка страница си го добавяш

абе нещо неще да иска. Виж това ли трябва точно да пише в htaccess файла. Качил съм го в новия хост , там където беше.

redir fail.jpg Това е само за един линк пробно... като видя че ще стане ще го направя и за другите. Но ми дава грешка 404

Упех!!!

Избарах някакъв плъгин за WP с който много лесно се редиректва. Даже и шимпанзе може да го направи.

redir plugin.jpg

Мерси за помощта днеска все пак.

Аз много пъти съм писал че това е плъгина, включително и онзиден на един потребител който се чудедеш дали да си смени сайта... просто днес не бях онлайн да го препоръчам лично :)

успехи с новия сайт и си добави и bulletproof security плъгина

От: Re: Как да си редиректна стария сайт към WP вече качен.

успехи с новия сайт и си добави и bulletproof security плъгина

Мерси... но за сега положението не е розово... Днеска цял ден се рових да му направя настройки и да го придавам във външен вид, който беше и до сега само това с редиректването успях да си направя. Усещам как утре ще пускам тема да търся някои WP гуру да ми оправи останалите работи особено щрифтовете и фонтовете....

Горе