Как да споделя интернета от лаптопа ми , чрез wifi :)

leonssss

Well-Known Member
Имам един лаптоп на който нета му идва по кабела/не му работи безичната връзка/Та търся си малко usb устройство да споделя интернета по въздуха към таблета

От: Как да споделя интернета от лаптопа ми , чрез wifi :)

Аз имах преди време една програма mhotspot мисля, че беше. Пробвай с нея

Имам излишен 3g рутер, който ще ти свърши и тази работа, както и ако сложиш SIM карта. Идеята е основно да ти е преносим носител и примерно удобството е да си го оставиш в колата, че всички да ползват wi fi.
За този става въпрос.
http://www.emag.bg/bezzhichen-ruter-n-tp-link-3g-prenosim-tl-mr3040/pd/ETXWTBBBM/

Мисля, че има още 1 година гаранция.
Не съм го ползвал много. 50 лв. ако те устройва си стискаме ръцете. :)

п.п. да отбележа, че не е от китайските боклуци, които се продават за стотинки, а качествен TP-LINK рутер.

Защо просто не смениш хардуерния компонент не знам точно как се нарича wi-fi адаптер карта , wi-fi безжична карта , безжична мрежова карта ( нещо такова казваш ) ?
Предимства :
- оригинална работа ...
- точния модел за точно твоя лаптоп ....
- не се занимаваш с тези USB-та ...
Недостатъци :
- цената единствено
може да варира като предимство и недостатък едновременно , зависимост от модела на лаптопа

Имам излишен 3g рутер, който ще ти свърши и тази работа, както и ако сложиш SIM карта. Идеята е основно да ти е преносим носител и примерно удобството е да си го оставиш в колата, че всички да ползват wi fi.
За този става въпрос.
http://www.emag.bg/bezzhichen-ruter-n-tp-link-3g-prenosim-tl-mr3040/pd/ETXWTBBBM/

Мисля, че има още 1 година гаранция.
Не съм го ползвал много. 50 лв. ако те устройва си стискаме ръцете. :)

п.п. да отбележа, че не е от китайските боклуци, които се продават за стотинки, а качествен TP-LINK рутер.

мерси колега , но не търя подобно устройство.
Рутери в къщи си имам точно 2
но лаптопа е при една жена, която не дава да се слага рутер -мъжът и щял да разбере.
та когато и отивам на гости тогава да ползвам нейния лаптоп, който да разпръсква нет.
по специфична е работата тънка е:)
сега ме светнаха за един всеки wıfı адаптер , който хем може да получава нет , така и да разпъсква
това не го знаех:)

Горе