Как да спра тези плащания към NewIPNow

danko6

Well-Known Member
Купих веднъж няколко проксита от тези и от тогава всеки месец гледам са си ми дърпали пари от картата, влизам в скапания профил търся къде да спра автоматичното плащане и то всеки месец и изобщо не намирам такава опция, писах им, но отговори разбира се никакви. Едно 200лв са си дръпнали тези, издават ми някакви фактури за плащане и после веднага и правят дърпане от картата, а в поръчката също не пише да имам някакъв абонамент или автоматично закупуване всеки месец и за какъв период е. Смених плащането да е през Paypal, а не през карта като нямам вързан Paypal и тоя месец пак същия номер са направили и са си дръпнали пак пари ??? На всичкото отгоре прокситата дето ми пускат са пълен боклук изобщо не работят....

Eдит: дори съм изтрил и картата от акаунта а те продължават да си правят дърпат от нея...:shock:

От: Как да спра тези плащания към NewIPNow

В банката какво ти казаха?

Един phone call до банковия оператор, блокиране на картата и ползване на новата/другата карта, която се предполага, че има advanced потребител като backup вариант винаги. Problem solved.

Лошото е, че малко трудно можеш да „оспориш“ транзакции в сайт, който си оторизирал още при първото плащане. Във fraud отделът (не говоря за касиерките) на банката ще се замислят доста преди да ти удовлетворят това желание, ако тръгнеш да се занимаваш с chargeback (т.е. след като вече си подал заявлението).

Тия са големи боклуци, как може да не отговарят на мейлите....В контролния ти панел като влезнеш няма ли опция за unsubscribe?
Ако не можеш да се свържеш с тях, пиши им в BHW гледам там са активни.

Взимай проксита от squid, ако ти трябват в бъдеще. Услугата им е на ниво, съпорта също, заменят проксита, ако има проблем.

пусни тая карта за закриване и си извади нова, баси <прилагателно> <съществително>

Е, там е работата, че ако му е единствена карта (по незнайни причини бизнесмен / предприемач да има една-единствена карта, дано не е така), логично е, да му свиде. Но пък винаги може да подаде заявка за експресно издаване на нова, срещу съответната комисионна.

Горе