Green Bars
Well-Known Member
Здравейте,
имам няколко типа съдържание - Статии, Продукти, Обяви , всеки тип е категоризиран.
Как е по добре да си организирам страниците на категориите?
1. Вариант - 3 страници: категория/статии , категория/продукти , категория/обяви
2. Вариант - Една страница Категория със 3 таба в нея, във всеки таб - статии, продукти, обяви
Във втория вариант всичко ще е на едно място, разделено само визуално с jquery плъгин за табове.
От гледна точка на SEO , кой е по-добрият вариант ?
Вторият въпрос ми е относно:
Примерно пиша дълга статия по тема типична за категорията. Дали да бодна статията най-горе в категорията със 100% показване. В този случай трябва ли да се слага каноникъл от статията към категорията ?
Или да си оставя само резюме в категорията, което води към статията.
По принцип искам да бутам страниците на категориите.
имам няколко типа съдържание - Статии, Продукти, Обяви , всеки тип е категоризиран.
Как е по добре да си организирам страниците на категориите?
1. Вариант - 3 страници: категория/статии , категория/продукти , категория/обяви
2. Вариант - Една страница Категория със 3 таба в нея, във всеки таб - статии, продукти, обяви
Във втория вариант всичко ще е на едно място, разделено само визуално с jquery плъгин за табове.
От гледна точка на SEO , кой е по-добрият вариант ?
Вторият въпрос ми е относно:
Примерно пиша дълга статия по тема типична за категорията. Дали да бодна статията най-горе в категорията със 100% показване. В този случай трябва ли да се слага каноникъл от статията към категорията ?
Или да си оставя само резюме в категорията, което води към статията.
По принцип искам да бутам страниците на категориите.