Има вече такива аппове създадени.
Мобилни браузъри се казват
Сайтът просто трябва да има мобилна версия , която да е удобна за хората влизащи през телефона. Когато някой влезе през мобилен браузър трябва да се зарежда тази мобилна версия.
Човекът обяснява прекалено добре какво точно търси, а вие му обяснявате, че няма кой да му го тегли.
Всъщност е много по-удобно да си имаш иконка на монитора, която дори те подсеща да посетиш даден сайт, аз имам поне 5 такива на телефона. И ви обещавам, че когато колегата leonssss направи нещо подобно, ще съм първия, който ще изтегли приложението, дори и без да знам кой е сайта, просто ей така, напук на вас.
Идеята му е предполагам да е в крак с последните тенденции, че хората бягат от браузърите и ползват повече приложения /имаше поне 2 теми във форума със статистики и доста обсъждане/. Тук говорим за мобилни юзери /потребители с мобилни устройства/, а не за PC такива!!!Ако става въпрос да има нотификации при нов пост може би има смисъл. Но само да разглеждаш сайта - за това си има фейвъритс в браузъра.
Идеята му е предполагам да е в крак с последните тенденции, че хората бягат от браузърите и ползват повече приложения /имаше поне 2 теми във форума със статистики и доста обсъждане/. Тук говорим за мобилни юзери /потребители с мобилни устройства/, а не за PC такива!!!
@Stefany, респонсив дизайн и мобилна версия на сайт са 2 съвсем различни неща /предполагам нещо си се заблудила в предния си пост/
Както споменаха горе , никой няма да си пълни телефона с ненужни приложения ако не предлага нещо по различно това приложение. Ако е само за четене на сайта , всеки би използвал мобилния си браузър и сайта трябва да има мобилна версия за да се разглежда нормално. Или поне това е моето скромно мнение като мобилен юзър.