От: Как за дни да си вдигна СЕО-ТО?
Ами ако Moko наистина ти е дал стимул то аз се присъединявам към него.Не казвам че не е прав, но не се чу най-важното (нарочно или не)- кои са ключовите думи???
То е ясно че то това зависи най-много.
"Направих го на 17 февруари, на 18 го добавих по директории, на 19 и 20 имах доста посещения именно от тия директории, а на 25 вече бях на първа страница от Гугъл и не паднах от там докато..... не направих един много хубав ЪПДТЕЙТ (качих снимки просто!) и сега съм някъде в на майка му ...."
Ами това се е нормално ама не спомена колко е трудна нишата само и най-важното колко мангизи правиш?
За тия ниши дето се правят големите пари, това не важи.
"но това зависи от нишата и каква е конкуренцията"
ако разбереш това, ама както трябва, то половината от seo то си го научил, вярвай ми,
vitko5 големите пари са в лесните ниши
Има 2 вида сео:
on-page
off-page
ТОВА НЕ Е ВЯРНО!
Има 3 вида seo
keyword research
on-page
off-page
ТОВА Е ВЯРНОТО!
Ти какво предпочиташ да си много добър, да разбираш много или кеш???
"сеото не става за 5-6 дни по един проект може да се работи с години...."
С това на теория се съгласявам, ама аз не бих тръгнал да се занимавам с нещо и да чакам парите след година.Моят съвет е да се правят проекти, от които се очаква големия кеш най-много след 3 месеца, и това е много, и то само ако наистина си струва, аз иначе бих търсил дори по-лесни ниши.
vitko5 само напред, но искам и още нещо да ти кажа попрочети малко, аз ти отговорих така по-горе заради начина по който си задал въпроса(предполага се че от скоро се занимаваш с това), но то с бачкане става
vitko5 още нещо ще ти кажа seo може да се научи реално за няколко седмици, ако знаеш как и никога ако не знаеш как
най-добре дай нишата и сайта и ще помагаме