Как менеджирате сайтове си?

blackout8

Well-Known Member
Здравейте колеги,

Адресирам тази тема към колегите с многото сайтове.

Виждам редица колеги пускат обяви, че купуват еди си какъв сайт с еди си какъв бюджет и да има еди си какви параметри. Така чудесно, предполгам имате доста добър стабилен основен сайт, или ядро от сайтове, което генерира тези приходи всичко чудесно. Въпроса ми е следния, след като купите сайт относително скъп да кажем 1к+ как го управлявате, администрирате и развиате. Наемати си хора да правя он/офф пейджа да го пълнят със съдражение или вие самите?

Чудно ми е именно тази част, понеже времето е най-ценно, аз не се виждам да робувам на сайтове си и да ми носят доходи и накрая като нямам никво време изляза или ги изхарча кинтите, предполагам всички сте социални типажи в основата си. Та как та оптимизирате ресурсите за новите сайтове, наемате някой ги управлява, вие самите или както съм мислил че е най-добре оставя се стари собственик да цъка целия процес срещу процент от идените печалби?

От: Как менеджирате сайтове си?

Kато ти чета темата, все ми се струва, че търсиш варианта, към който всички се стремим :D
---> потребителите да развиват сайта, а ти с минимална поддръжка се наслаждаваш на живота :D
Аз ще ти кажа, че дори и да имаш най-гениалната идея на света, няма да стане без много труд.

А иначе, лично при мен вариата е през повечето време бачкам сам, като от време на време взимам някой
да ми помага, че не ми стига времето :D Лошото е, че все гладам аз да си го направя,
защото мисля, че ще стане по-добре, което е грешка, щото времето никога не стига. Та така. Дерзай :D

P.S. След време ако бачкаш яко и да не ти се иска, ще ти трябват хора. Няма как...

Някои неща не е добре или не може да ги прави друг. Пример давам за субмити, като поръчаш нещо няма как да си сигурен, че ще се свърши както трябва и ще е читаво. Повечето неща гледам сам да си ги правя за да го избегна момента с проблемите и немърливостта и на другите.

Така се добавят едни не малки инвестиции за софтуер, а също така и много време.
Някои неща не е добре или не може да ги прави друг. Пример давам за субмити, като поръчаш нещо няма как да си сигурен, че ще се свърши както трябва и ще е читаво. Повечето неща гледам сам да си ги правя за да го избегна момента с проблемите и немърливостта и на другите.

Zack явно не си разбрал или аз не съм до обеснил. Не говоря тук като развиваине на сайт да стане на едно ниво, говоря да се запази статуктовот.

Чисто икономически има предлна стойност - аз мога и 20 да управлявам но това яде от най-ценното ми а то е времето. При специлизране печелиш време и ресурс, като почна идивидуално да обръщам на всичко най-накрая след опеределен период всичко ще е забатачено дори и прерфектно действашия ми сайт. Въпроса е как процедират екипи ли имате или го карате със статия собственик, за мен това е добър начин. Говоря за проекти не стил имам 10 микро нишови сайтове, а сериозни. Ясно ми е че се наемат хора, просто искам да видя какво правят колегите, може да има някой инвотвиен подход знае ли се. Винаги ми е вълнувало как ги подържат, не еидеята да дадем голяма сума за нещо и после ужким аз го правя и всичко и накрая няма време за нищо и всичко у ряката. Може спокойно и се заформи такъв мениджърски бизнес на сайтове, както има на жилищни офис и всяки площи, така има и за редица бизнеси външен мениджмънт, леко стил аутосрсинг но не баш, щото си е доста скъпо но гарантират парични потоци за дадения стратегически бизнес, та и по същата линия може се прехвърлят нещата в нета.

This is gonna be a short post:

If you have the money, outsource you link linkbuilding and content generation. ALL of it. Search for quality result, trusted, KIND providers and you will be fine.

I have always had the money and, now, I'm not sure why I din't do that sooner. It leaves you with SO MUCH free time to do other stuff, like concentrating in new business opportunities.

Пичът аутсоурсва почти всичко и обяснява защо. Ето и линкът за темата в BHW.

точно това е главния проблем на нашата работа асоциалния живот ....няма начин и аз само алчнея нов и нов проект тря се спра малко и дет викаш да остане време да харча и пари малко е пак събота се излиза де колкото да не е без хич иначе през седмицата по 14 часа на компа твърдо минимум

Горе