Как могатда разберат?

dalasweb

Well-Known Member
Как може да се разбере,чий е даден блог ?
 
От: Как могатда разберат?

Може да пишеш на автора и да го питаш.

Пробвай да му платиш за реклама (или да му направиш дарение, защото много си го харесал) и проследи кой получава парите :)

Също така записа на whois - някои изобщо не се сещат, че така се подлагат под ударите на закона - могат да им треснат глоба за това, че не са си публикували личните данни на страница от блога.

Ако искаш може след като пратиш парите да пуснеш донос в НАП за това, че получателят не си е платил данъците. Те ще го намерят (особено ако сумата е малка - няма да се страхуват, че е някой мафиот). Доноси за неплатен дълг към Европейската империя на злото можете да подавате на телефон 0700 18 700 - на цената на един градски разговор.
 
От: Как могатда разберат?

блога е английски
няма емайл дори
къв who is при блогспот?
 
От: Как могатда разберат?

Ако си на Блогспот направо ти трият блога (ще го докладват няколко души и блога ти го няма). Ако докладването не работи - ще пуснат спам по форумите с твоя адрес на блога и пак ще ти затрият блога. За $5 някой ще се погрижи блога ти да изчезне (fiverr.com). След това какво значение има дали са разбрали чий е блога?

Ако в блога ти пише за тероризъм и т.н. ще дойдат от ЦРУ и ще те отвлекат, за да те закарат в Тайланд, където няма закони срещу мъченията и напълно легално ще си правят каквото си искат с теб.

Не казваш на каква тема е блога.
 
От: Как могатда разберат?

тъ пък
просто пидала ми копира статиите
темата е мебели
 
От: Как могатда разберат?

Ако имаш $5 може да му поръчаш "SEO" - доста е вероятно блога му да бъде затрит. Пробва ли първо да му кажеш да престане?
 

Горе