Можеш да използваш компютъра за пишеща машина и да напишеш некой бестселър, примерно :lol:Казвайте, ако знаете:
Не само интернет.. Пример: Анимации (реклами) за телевизор, видео обработка и тнт
Харесва ми да се занимавам с анимации, но не мога да рисувам и смятам, че е голям проблем и няма смисъл да следвам висше в тази област..
2-ри въпрос с фотошоп как става да се изкарват пари ? Например с 4D Cinema с анимации, а фотошопа къде се прилага ?
Значи първо си отговори на въпроса какво искаш да правиш и какво може да се научишА за какви лога ставаше на въпрос за анимирани логота ? ? И как да ги продавам да си направя сайт и да си отворя сметка и да се купуват
??
Първо, не мисли за парите които би могъл да изкараш, а за това което те влече и ще можеш да минеш по пътя на обучение именно заради влечениетоИскам да правя каквото и да е анимации, реклами, банери.. само без сайтове.
Не мога нито едно от тези, но се чудя кое да седна да уча от кое мога да изкарам пари и тнт.
Като отпишем анимациите (не мога да рисувам) и сайтовете, просто не знам кво да седна да уча .???
Е добре кажете ми няколко области тогава .. За анимациите - не мога да рисувам, и както казах без сайтове ..
Предложете ми някоя област ..