Как мога да правя пари онлайн

kopukza1

New Member
Здравейте, аз съм на 24 години, мъж, нямам университетска диплома и работа, опитвам се да правя пари онлайн, но изглежда, че не мога. Опитах да гледам видеоклипове и YouTube за това как да правя пари онлайн и анкети и други неща, но нищо не работи. Има ли начин да правите пари онлайн лесно? Разбира се, знам, че трябва да работя, но какво мога да правя онлайн без университетска диплома, само със средно образование, което би ми платило добри пари

То и да имаш университетска диплома, пак каква ти е гаранцията, че ще вадиш пари :D, и то лесно. Майтапа на страна, има много начини да печелиш онлайн, но в повечето случаи ти трябва или инвестиция или да си страшен гений, който да си прави всичко сам. Другият вариант е да фрийленсваш, но не ти знаем уменията. Има доста работа за писане на статии, качване на продукти по сайтове и прочие. Харесай си дадено нещо, направи си профили в различните сайтове за freelance и действай. А пък добрите пари .. това си го избий от главата. Все пак може да вадиш що годе добри пари стига да работиш здраво.

То и да имаш университетска диплома, пак каква ти е гаранцията, че ще вадиш пари :D, и то лесно. Майтапа на страна, има много начини да печелиш онлайн, но в повечето случаи ти трябва или инвестиция или да си страшен гений, който да си прави всичко сам. Другият вариант е да фрийленсваш, но не ти знаем уменията. Има доста работа за писане на статии, качване на продукти по сайтове и прочие. Харесай си дадено нещо, направи си профили в различните сайтове за freelance и действай. А пък добрите пари .. това си го избий от главата. Все пак може да вадиш що годе добри пари стига да работиш здраво.
и това е бот :) Научи само по начина на писане да различаваш ботовете от реалните хора тук

Горе