Как може да изядете дръвчето от Сео

svej

New Member
Преди време платих на човек който се подвизава с името w-seo Или павел Джунев ,но кво се оказа ,след 6 месечна оптимизация човека ми поиска парите и без да е направил нищо,на това което му се казва Сео.Оправда се че системата била виновна ,но това не джумла брат!Това е да кажеш на калпавия Х.. вълната му пречи.
Когато поемаш нещо прецени,но видиш ли следа няма,през това време аз трябваше да доплатя и за кво?но няма проблем дал съм капаро след като не си свършил работа ще ми го върнеш това капаро ,Бях човек с теб но да ми казваш не ти искам керливите 50 лева .Брадъре ще ти кажа аз може сайтове да нямам повече но както и в живота така и в интернет трябва да си пич ти не си такъв,съжалявам но ми писна не си единствения и трябваше да го споделя :( Писна ми от играчи като вас,съжалявам

От: Как може да изядете дръвчето от Сео

можеш просто да идеш и да го пребиеш вместо да мрънкаш постоянно.
договор сигурно нямаше нали
и най-важното, какво очакваше?
че за 50 лв ще се залепиш на някакви първи позиции ли?

не съм,но всичко е до принципа колко умее и колко трябва да се плати и брат виждам че си разбирач никога не съм си слагал дупето там където не разбирам ,но сега го направих за 50лева :)сигурно и за теб са керливи?

50 лв. са си 50 лв. и за какво СЕлО бяха ..кажи да знаем просто
може пък и аз да го мога:)

Виж дай си сайтовете и ще ги закарам на село ако трябва не се базикай тук съм днес утре няма да ме има не си трупай постове ,Аз СЪМ ОТ СЕЛО И СЪМ за МАЛКО.Не съм даошъл да спамя и да се правя на интересен и да ви нарушавам кликата моляте айде ....

извинете ..

То с подбиване на цени се прецакват реалните специалисти и "хитрецът", дето мисли да плати по-малко, накрая му излиза през носа.

Хитрецът може би съм бил аз ,това за което говоря беше капаро с обещание след период от 6 месеца да имам посещения поне 500 уникални и за свършената работа ми се поиска останалата сума,аз казах че не съм доволен то се вижда даже и щом работата не е свършена трябва да се върне и капарото.мен не ме интрересува че системата била еди ква си и не позволявала еди кво си нали?То се мисли предварително преди да се говори

изртих цял пост в блога си с обещанието да ми върне парите ,а когато му казах добре той не знаеше на кой да ги преведе дори !!!питам го счетоводител нещо алабала ще ти каже сметката!!!не знаеше кой му е превел пари,ами аз разбира се :)

И брат бях те забравил ExP Кво ства с теб заеми нещо ?Явно няма да се разплащаме всички сме толкова отворени че си пречим, :) моля темата да бъде затворена,никой от засегнатите лица не пожела да се включи.
Благодаря за вниманието.

Не мога да се съглася със свеж, защото познавам wseo откакто се включих във уеб пространството, човека ми е помагал много пъти, извършвали сме едно солидно количество сделки и мога да кажа, че е 100% коректен, не мисля, че би направил подобно нещо, този човек върти доста повече пари от 50 лв. и надали заради това би рискувал репутацията си, за това ще помоля админите да изтрият тази тема до изясняване на случая!

Имало е някакъв конфликт, но не разбрах кой е прав и кой е крив (ако се гледат фактите, а не трите реда сълзи и сополи).

Предложението ми е следното. Не биха ли могли спорещите страни да постигнат взаимно съгласие без да навлизат във форумни баталии? От тези спорове имат интерес кибиците, а те не са стратегически фактор (евала, кибици,страхотен термин, ще се наложи евентуално след 6-7 месеца).
На теория всеки може да оплюе всеки, без значение прав или крив. Обаче ако всеки се възползва от теоретичното си право къде отиваме?

Не само на теория , а и на практика всеки може да оплюе всеки /щото всеки за себе си е прав/ аз затова питах какъв е случая , но автора на темата беше афектиран според мен и реши да си го излее тук след като вероятно се е опитал да постигне някакво съгласие .

Не биха ли могли спорещите страни да постигнат взаимно съгласие без да навлизат във форумни баталии?
Даже ни благодари за вниманието човека и сам пожела да се заключи темата.

моля темата да бъде затворена,никой от засегнатите лица не пожела да се включи.

п.п. за кибиците не разбрах :)

Последно редактирано:

Хитрецът може би съм бил аз ,това за което говоря беше капаро с обещание след период от 6 месеца да имам посещения поне 500 уникални и за свършената работа ми се поиска останалата сума,аз казах че не съм доволен то се вижда даже и щом работата не е свършена трябва да се върне и капарото.мен не ме интрересува че системата била еди ква си и не позволявала еди кво си нали?То се мисли предварително преди да се говори

50 лева са смешни пари - адвокатите взимат толкова за едно "Добър Ден"

аз примерно работя със суми от 1000 нагоре като никакви 500 посещения не гарантирам - напротив препоръчвам Ви да не се връзвате на такива пинизи защото всеки СЕО-новобранец (освен въпросния Джунев явно) може да ви сложи сайта към система за генериране на трафик и пак ще ги имате тези 500 на ден но ФАЛШИВИ!

как работят профитата - 90% от тях никога не гарантират "пишман-трафик" а съвсем друго - ПЪРВА СТРАНИЦА в търсачките, и сумата за заплащане се изчислява като корен квадатен от ( цената на ключовата дума в адсенс умножена по броя на запитвания за месец ) и първоначалния риск го (за първично извеждане на кючовата дума напред) поема оптимизатора

P.S. сакън, не си правя самореклама! работя само с препоръчани клиенти а в България изобщо нямам такива :wink:

и сумата за заплащане се изчислява като корен квадатен от ( цената на ключовата дума в адсенс умножена по броя на запитвания за месец

там от където го прочете сигурен ли си, че пишеше адсенс?
броя на запитванията на кое, от кой сайт, кога?

за 1000 лв може ли да ми ранкнеш в google.de един сайт на ПЪРВА СТРАНИЦА, гарантирано от теб?

там от където го прочете сигурен ли си, че пишеше адсенс?
броя на запитванията на кое, от кой сайт, кога?

за 1000 лв може ли да ми ранкнеш в google.de един сайт на ПЪРВА СТРАНИЦА, гарантирано от теб?

ето ти пример - отиваш на wordstat.yandex.ru и си харесваш ключова фраза - след това отиваш на ЯндексДирект и пробваш колко струва тази фраза за клик - после умножаваш двете числа и коренуваш - горе-долу толкова излиза цената на купените линкове към сайта като песимистичен вариант - оттам надолу всичко е за тебе - сумата понякога варира до +/- 50% но всички уважаващи себе си СЕО-специалисти много я обичат тази формула

съжалявам но наистина не работя СЕО в БГ - тук просто си пия биричката с мезенцето и гледам голите мацки - а парите ги доя в чужбина - рано или късно всеки си надвива на масрафа :) ай наздраве!

Да, става въпрос за външна оптимизация, която е доста скъпа (при наличие на голяма конкуренция), но когато няма лимит за разходите - трябва да се плаща! Тук не става дума за дребни далаверки, а за сериозни клиенти, които плащат и получават! И получават не 1 и не 2 ключа на първа страница, а монополизация на ТОП-10 по всички ключови думи! Имал съм случаи и по 7-8 хилядарки на месец да давам на борсите за 1 ключ - скубал съм си брадата докато ги гледам как ги изяжда борсата - но иначе просто няма начин да извадя клиента начело!

Горе