Как научихте да правите сайтове ? :)

Беше славно време, notepad++ беше фаворит, и там web page maker знам че директно почнах от много дърто php и направих сайт тип форум на phpfusion, разви се, хакнаха го, оправих го ... после направих нещо като каталог на сайтове ака. ферма за линкове много линкове в категории една страница ама изяде ПР3 от гошо хаха и след тва нещо се случи викам си заеби тези сайтове как работи линукс, как да си направим рутер с няколко мрежови карти и те така. Готино е да си млад ...някой казват готино е да си мъдър, на кой както му харесва.
 
Горе-долу тъй. И все още е тъй.

programming.jpg
 
Аз първия си комп купих 2003 от МЕТРО хаха за 1300лв си спомням, запалих се да си купя комп от Need for Speed Играта на която бях играл(да не бъркам играта само, че беше отдавна:)), жулих до безобразие няколко седмици и реших, че това не е моето - геймър няма да излезе от мен и почнах туториали главно фотошоп беше ми инетерсно да махам главите на едни хора и да ги слагам на други хаха, а и обичах да рисувам от малък и това ми беше най-близко, нямах поща в АБВ-то;) още, но почнах да изучавам HTML, CSS, PHP, първите две ги схванах горе долу, но PHP-то ме отказа:), иначе бях много амбициран да знам всичко и да печеля здраво от нета, а не знаех колко много греша, че не толкова лесно:)

Пренасочих се към Dreamweaver, казах си, че там нещата ще са по-лесни, а то същото х....
По това време имаше data bg, от там се теглеше всичко, мисля, че от там теглех уроци, после почнах и от Руснаците по едно време.
Офф добре че се появиха CMS, научих се да инсталирам, почнах с джомла и продължех с OpenCart, мечтата ми беше да имам онлайн магазин....и така наттаък и така нататък, цяла книга мога да напиша хаха, всички сме така, опит грешка, опит грешка, докато намериш своето, който търси намира, да използвам това клише...
 
Някой дали познава плъгин за Wordpress (Woocommerce), който не регистрираните потребители да не видят съдържанието на сайта?
В Преста шоп след попълване на продукт или категория има три бутона за чекване. Там нещо беше Потребител ,Гост и Регистриран. Кой има право да ги вижда.
 

Горе