Аз обаче имам друг проблем. Страниците ми се индексират бързо, но за сметка на това след 24ч. те вече са извън първата страница с резултатите как може да фиксирам този проблем и да се задържи челната позиция?
Google Винаги дава тласък на "новите" страници и сайтове, и след това им "отнема предимството" така да го кажа.Основни неща, които да помагат за бързо индексиране:
Sitemap в google webamaster tool
Повече входящи линкове към сайта и аз лично прилагам насочване на линкове към категориите на сайтове.
Аз обаче имам друг проблем. Страниците ми се индексират бързо, но за сметка на това след 24ч. те вече са извън първата страница с резултатите как може да фиксирам този проблем и да се задържи челната позиция?
Това бих предложил и аз + пускане на линкове от блог постове и артикъл директории, социални мрежи и други такива сайтове към тези страници, които искате да бъдат добре индексирани и след време и добре класирани. Добрата структора на сайта също е от голямо значение за доброто индексиране и класиране, респективно.Основни неща, които да помагат за бързо индексиране:
Sitemap в google webamaster tool
Повече входящи линкове към сайта и аз лично прилагам насочване на линкове към категориите на сайтове.
Google Винаги дава тласък на "новите" страници и сайтове, и след това им "отнема предимството" така да го кажа.
За да се задържиш в "челните позиции", ти трябват доста баклинкове. Виж по-долу горе долу как ги правя аз нещата.
@help_php
За да ти се индексират бързо страницити, аз ползвам следния "трик"
Събмитвам всяка статия/страница в Facebook, след това в Twitter, след това в Digg, след това в Stumbleupon. (по желание и в свежо може.. че там бързо се индексира, а пък и 1 баклинк никога не пречи.. + това не отнема много време)
Ще видиш резултатите
Бързо индексиране + някаква класация + трафик
Успех!