Как по-бързо да се индексират всички страници

helf_php

Active Member
Здравйте как да индексирам сайт с 5000 страници в момента има само 100 дайте някакви съвети. :shock:

От: Как по-бързо да се индексират всички страници

И на мен ми е интересен този отговор, аз съм направил една страница с връзки към всички страници, нещо като site map но не виждам много голям смисъл, всеки ден качвам нови неща, но не се индексират бързо :) бай Г явно си има определени критерии по които да пуска бота из целия сайт, знам ли :) както казах и на мен ми е интересен отговора :)

Основни неща, които да помагат за бързо индексиране:
Sitemap в google webamaster tool
Повече входящи линкове към сайта и аз лично прилагам насочване на линкове към категориите на сайтове.

Аз обаче имам друг проблем. Страниците ми се индексират бързо, но за сметка на това след 24ч. те вече са извън първата страница с резултатите как може да фиксирам този проблем и да се задържи челната позиция?

Аз обаче имам друг проблем. Страниците ми се индексират бързо, но за сметка на това след 24ч. те вече са извън първата страница с резултатите как може да фиксирам този проблем и да се задържи челната позиция?

И аз имам същия проблем ...

Повече входящи линкове към сайта и аз лично прилагам насочване на линкове към категориите на сайтове.

Google Винаги дава тласък на "новите" страници и сайтове, и след това им "отнема предимството" така да го кажа.
За да се задържиш в "челните позиции", ти трябват доста баклинкове. Виж по-долу горе долу как ги правя аз нещата.

@help_php

За да ти се индексират бързо страницити, аз ползвам следния "трик"
Събмитвам всяка статия/страница в Facebook, след това в Twitter, след това в Digg, след това в Stumbleupon. (по желание и в свежо може.. че там бързо се индексира, а пък и 1 баклинк никога не пречи.. + това не отнема много време)
Ще видиш резултатите :)
Бързо индексиране + някаква класация + трафик :)

Успех!

Последно редактирано:

Това бих предложил и аз + пускане на линкове от блог постове и артикъл директории, социални мрежи и други такива сайтове към тези страници, които искате да бъдат добре индексирани и след време и добре класирани. Добрата структора на сайта също е от голямо значение за доброто индексиране и класиране, респективно.

Яко трудоемко е, но ако се пишат добри и стойностни неща много хора ще ви витират с препратка към въпросните страници, ако те отговарят на това, за което и дадения човек пише и насочва вниманието на хората към дадения ресурс. Идеален пример, за който се сещам, е dnes.bg - много хора го цитират и пускат линк към статията, няма да пропусна тиин форумите, споделящи торент връзки към филми, игри, музика и софтуери.

Аз лично ползвам за целта ползвам digg, ezinearticles, други артикъл директории, facebook, forums (related). Но за да се оправдае почвам от категориите, както писаха по-горе, и след това преминавам към индивидуалните страници, на които има точно определено инфо. Последно време ми хареса една тема от блога на Иво Апостолов и я линкнах от тук, което е бонус и ще се ранкне добре, отделно той я е подсилил с FB, Svejo и може би някой друг негов фен го е цитирал с линк към ресрса. Това е един много точен и правилен начин да се постигне този ефект, но при 5К страници ви трябва силен екип и много добър контент. :)

П.П: Няма значение кой кого учи или какви постове пише, важното е хората да помагат. Не искам да се джаквате за глупости, че последно време стана тенденция това. ;) Благодаря, че прочетохте до край и това. ;)

Ами и аз правя почти същите неща имам sitemap, но пак бавно се индексират ще изчакам още да видя дали всички ще се индексират.
Google Винаги дава тласък на "новите" страници и сайтове, и след това им "отнема предимството" така да го кажа.
За да се задържиш в "челните позиции", ти трябват доста баклинкове. Виж по-долу горе долу как ги правя аз нещата.

@help_php

За да ти се индексират бързо страницити, аз ползвам следния "трик"
Събмитвам всяка статия/страница в Facebook, след това в Twitter, след това в Digg, след това в Stumbleupon. (по желание и в свежо може.. че там бързо се индексира, а пък и 1 баклинк никога не пречи.. + това не отнема много време)
Ще видиш резултатите :)
Бързо индексиране + някаква класация + трафик :)

Успех!

Горе