От: Как работите?
1. админ на сайт
2. Софтуер:
Photoshop, Paint
Notepad++, Wamp,
Mozilla но с много добавки, най много измолвам iMacros, често си правя разни JS + iMacros програми, които ми вършат по-голямата част от работата
програма за html map
С
Excel и Word форматирам и подреждам всеки вид информация, за да стане удобен за работа
Flux – променя цветове на монитора и премахва главоболие, умора и червени очи. Трябва няколко дена за да свикнете с нея и после няма да искате да я махнете
ABBYY FineReader
Yodm3D – прави няколко дестопа, за да може да подреждам няколко задачи на различни дестопи, без да се обиквам от много отворен прозорци
ShockAero3D – натискам F1 и прави така:
http://screenshots.fr.sftcdn.net/fr/scrn/67000/67654/shock-aero-3d-17.jpg Бързо и лесно намирам прозореца който искам да отворя
Adobe acrobat – само за да конвертирам от PDF в Word
Macromedia Adobe Paper – прави конвертира PDF във Flash който изглежда като PDF. Има дупка в системата и ако сложите PDF с парола за да не се променя, през него ще се сехва пак във PDF обаче вече ще може да се променя или конвертира в Word :mrgreen:
Cyberlink powerdirector – лесно обединява картинки и клипове и ги прави на общ клип или слайдшоу
Wondershare Flash Gallery Factory Deluxe – лесно правен на флашове (слайдшоу и галерии) с линк на разливите картинки.
CamStudio
Malwarebytes + Avast 4.8 – понякога ги включвам
Другите не ги помня, пускаш темата в почивен ден.
3 Хардуер
Мишка с бутони за копиране и пастиране
Обикновен настолен комп
Монитор 21 инча
4.Какъв би бил идеалният софтуер/хардуер, който бихте използвали?
Софтуер – легален
Хардуер – дъно с 2 процесора и SSD хард. На SSD-то вкъщи XP зарежда за под 10 секунди, като не е омазано, мноoo яко
5.Как изглежда работно ви място(снимка, описание)?
В точка 3 хартуер не съм описал камера :wink:
Някой ден като си направя сайт (че така и не научих как се правят) ще напиша ръководство за админите на сайтове. Поздрави за темата аз отдавна мислих да пускам таква но ми се струваше че никой няма да ми отговори