Как се догонва продавалника!

От: Как се догонва продавалника!

тия базар.бг са много жалки

една и съща обява в продавалника има 30 000 прегледа в базар.бг 1000 :D сметай

и като дават бонуси какво, после с тези пари кво ще правиш, ще си рекламираш офертите предполагам, нищо друго

Базар бг добре си изиграха картите според мен, издебнаха тия като си сменят името и подкараха здраво реклами по телевизията.
Използват момента докато има объркване при потребителите, кой чул кой не, аз забелязвам напоследък че започнаха да ми звънят и от други сайтове по обяви. / Пускам тестово за да видя къде как е хавата/
До скоро 99% само от продавалник звъняха, сега от няколко седмици има раздвижване доста да ви кажа.

Това с парите е супер зарибявка, много народ ще иска да пробва как какво става. Преполагам разбирате че едно 60-70 % от потребителите не са големи разбирачи и не правят голяма ралика между гугъл, продавалник и базар :)

много добра идея, даже мисля уникална
браво!

Аз не смятам, че е нещо уникално... Според мен замисъла им е с тези пари после търговците да рекламират други стоки, като по този начин да си връщат парите. Защото те нямат никакъв смисъл да дават пари, че продаваш при тях, тъй като те не взимат нищо от продажбатата ти, а само ако ползваш платените функции(които не ги знам какви са, понеже никога не съм влизал в този сайт и други подобни).

тия базар.бг са много жалки

една и съща обява в продавалника има 30 000 прегледа в базар.бг 1000 :D сметай

Вече не е така, обявите са с изравнени прегледи на двете места. Напоследък в ОЛХ е голямо мъртвило, случва се и нито един път да не бъдат разгледани за няколко дена....

OLX позалезе откакто не е Продавалник. А това, че някои обяви са гледани по 30к не е никаква гаранция, снифери всякакви. Ако толкова им се кефите на посещенията мога да ви докарвам по 100 к на ден на която страница искате, но няма да са реални хора а ботове, файда никаква

Голяма грешка със смяната на името! OLX, кво е тва....онлайн ексчейндж майна, мноо достъпно до народеца....чудим се на маркетинговия отдел на тоа аржентинец прост ли е малоумен ли е...и това че мине.

От: Re: Как се догонва продавалника!

Ей така се догонва OLX:

[video=youtube;27QFhLC0ku0]https://www.youtube.com/watch?v=27QFhLC0ku0&list=TLPBH683yyHyF0JkzVrURlUpDpiLtVrjTR[/video]

не знам кой кого ще догони, но ми се струва тия от OLX ще изядат и хляба на сайтовете за ИМОТИ

Вече и аз имам продажби в bazar без промо оферти, мисля 3-4 станаха. Същевременно в продавалника, бухам здраво промо, ама няма особено голям ефект като преди. Определено замря там малко работата, но пък в базара все още няма достатъчно хора, ще видим какво ще стане.

Re: От: Re: Как се догонва продавалника!

не знам кой кого ще догони, но ми се струва тия от OLX ще изядат и хляба на сайтовете за ИМОТИ

Да, има го този момент:

[video=youtube;n6OTtexhTGs]https://www.youtube.com/watch?v=n6OTtexhTGs[/video]

Не знам кой им движи бизнеса, но определено знае къде да натисне. Те малко позаспаха сайтовете за имоти, нищо не се чува за тях, освен една пошла реклама на imoti.net, която дали я има или не, май все тази. :)

OLX малко раздуват бизнеса и дано това не им изиграе лоша шега. ;)

OLX се развива много добре и то след ребрандирането...напук на всички недоволни от това "форумни" драскачи. Скоро ще превземат не само имотите, но и автомобилите.

Re: От: Как се догонва продавалника!

OLX се развива много добре и то след ребрандирането...напук на всички недоволни от това "форумни" драскачи. Скоро ще превземат не само имотите, но и автомобилите.

Абе мернах няколко коли да се слекат там. Малко брички, но пак е добро начало. :)

и като дават бонуси какво, после с тези пари кво ще правиш, ще си рекламираш офертите предполагам, нищо друго

ами като при емаг с тези бонуси ще можеш да си купиш определелни продукти все искат да минат някогоOLX са по-добрите от БАЗАРА

аз винаги си пиша продавалник в гоогле, а ми излиза OLX
га започне на тази търсена от мен дума да ми излиза БАЗАР тогава ще са изместили продавалника

пс.по -лесно го помник като продавалник
не можах да го науча това ОЛЕ, ама неее X-а го бъркам

OLX се развива много добре . Скоро ще превземат не само имотите, но и автомобилите.

не си само ти на това мнение, просто ползват утъпкани и многократно доказани схеми.

След неуспеха на сайта Аукро в България,успешно го превърнаха в еМаг,просто видяха,че българина на аукциони не кълве и не обича да наддава,и решиха да направят сайт за обяви,вместо за аукциони(Продавалник).Успешен и мъдър ход според мен,те си имаха ресурса и го направиха.В РФ Молоток-а им обаче си върви добре,както и в Полша и Румъния еквивалентите му.Относно Базар-а,явно на мобиле.бг им е паднала доста работата,щом наляха толкова пари за реклама на този сайт...

ОЛХ-то нека си се развива, не ми пречи. Да догонва другите и изпреварва, те като спят... Факт е, че вкарват огромни ресурси за реклама, което означава, че или БГ пазара не е никак малък и има потенциал или некой от маркетинг отдела им ги е изпържил яко и теа шматки наливат ли наливат. Единствено ме дразни факта, че не е български, както и Емаг тия па още повече ме дразнят щот са мамалиги...
Имам един интересен случай между другото с Продавалника, гледам там под снимките им с тъпите коментари на уж "потребители" снимката на един приятел обаче с изненада виждам, че нито името му е същото нито пък някога е пускал коментар....пържат боклуците :mad: И още, в самото си начало незнам как бяха направили схемата обаче бяха генерирали сума ти обяви от сайтове и ги пускаха в техния, в смисъл, че давах апартамент под наем и ми звъняха потенциални наематели от Продавалника, без никога да съм го пускал там!

Горе