D devilx Well-Known Member 7 Март 2018 #1 Въпроса ми е дали се класират по-добре домейните за градове? примерно: .london дали мога да бия някви брандове за определени градове?
Въпроса ми е дали се класират по-добре домейните за градове? примерно: .london дали мога да бия някви брандове за определени градове?
W waldes Well-Known Member 8 Март 2018 #3 devilx каза: Въпроса ми е дали се класират по-добре домейните за градове? примерно: .london дали мога да бия някви брандове за определени градове? Увеличете... Там вече е играта с local search, най-добре е да тестваш нещата.
devilx каза: Въпроса ми е дали се класират по-добре домейните за градове? примерно: .london дали мога да бия някви брандове за определени градове? Увеличете... Там вече е играта с local search, най-добре е да тестваш нещата.
D.Ivanov Well-Known Member 8 Март 2018 #4 Тези домейни са направени с друга цел, например welcometo.london или visit.london ей такива неща да се върже в изречение и да звучи добре и да се запомни.
Тези домейни са направени с друга цел, например welcometo.london или visit.london ей такива неща да се върже в изречение и да звучи добре и да се запомни.