От: Как се надъхвате, когато ви е най-трудно...
Аз снощи написах
това точно за този въпрос. Със сигурност на всички ще ви се види смешно, но имаше потребители които казаха че сайта ми ги е мотивирал или са били болни и ги е изправил на крака. Например аз още от малък имам проблеми като често главоболие, недоспиване, трудно помня каквото и да било, пръстите на ръцете и краката ми постоянно се подуваха и кървяха...
Това което ме мотивира е чувството да успяваш повече от другите, дори и да нямаш техния потенциал. Не винаги е нужно да можеш и да харесваш нещо за да го постигнеш, въпреки че желанието то ще ти даде много повече сили и ентусиазъм. Мотивирам ме мисли като:
„Ентусиазма не идва при тези които го искат, а при тези които го заслужават.”
„Настоящето е ваше, но бъдещето мое „
За да не ти пуши главата, трябва от време на време да се разтоварваш МАКСИЛАМНО. Например аз много обичам, да гледам филми за вселената, научна фантастика и научно популярни. Сериала старгейт в това отношение за мен беше най-доброто решение. Една серия за 40 минути и имах чувството че съм го гледал няколко месеца, всички досанни мисли вече ги нямаше
За онлине магазините качването не ме мъчи толкова, аз го правя със желанието че съм полезен за хората които влязат в сайта и видят че в него има най-много характеристики и описания от всички останали. Най-добре подредени по приоритет и прегледни... Всеки едни продукт който вкарва, го правя със желание че съм полезен, а не че ще изкарам пари. А за попълване на многото текстови полета (мега тагове, модели, категории..) ползвам imacros. Разгледай го научи го и може за 1 продукт ще попълниш 2-3 полета а останалите ще ти ги попълни макроса, без грешки, до най-малките детайли (в зависимост как си го направиш) и то за няколко секунди. Imacros е нещо което трябва да ползва всеки едни амин на магазин, защото прости неща може да ги изпълнява много бързо и повторно. Разбира се трябват минимални познания за кода му и JS.