Само ми кажи за какво да гледам 35 минути видеа отностно глупости? Как може да си губиш така времето?
Следващия път, като се чудиш, що банковата сметка е празна, не обвинявай ГЕРБ, обвинявай себе си, защото не действаш, ами се занимаваш с глупости... идиот!
Ти, ако искаш ги гледай бе акъл мен не ми пречи да слушам и да работя тъпак прост. За мойта банкова сметка не се притеснявай нито я знаеш нито ще я разбереш.
Аман от герберски калъфи!!!
Не съм от ГЕРБ ама съм виждал, че хейтиш за тях. Както и съм виждал постове, където си писал, че си финансово затруднен. Така че картината ми е ясна и си нервен, защото ти казвам истината, която ти самия на себе си не искаш да признаеш.
Уни, просто по някой път ставаш грозна гледка, но щом така искаш да си твоя воля - за жалост личните неуспехи не ги адресираш правилно, но сме във форум и всеки има право да дълбае дъното или да кове висоти.
Уни-уеб - интелигента на форума!
АААААААА, сигур само хора с икю над 100 ще разберат темата.
Инак вместо да се дървиш можеше на 2/3 да обясниш за какво иде реч, някои хора нямаме време да гледаме клипове или още по-малко телевизия.
Ама ти нарочно го правиш, искаш да се чувстваш жертва.
Какво и е грозно на гледката сега, това, че явно съм показал как се местят герберските журналя в нова ли?
Е, това , ако е смешно сори, ама на мен не ми е смешно, щото мразя продажни мутри и лизачи на д....
Грешка, Уни-жертвата на форума. На него Боко му завидя на трафика и каза на Гугъл да го пореже и затова сега му е сърдит.Уни-уеб - интелигента на форума!
Какво и е грозно на гледката сега, това, че явно съм показал как се местят герберските журналя в нова ли?
Е, това , ако е смешно сори, ама на мен не ми е смешно, щото мразя продажни мутри и лизачи на д....
Грешка, Уни-жертвата на форума. На него Боко му завидя на трафика и каза на Гугъл да го пореже и затова сега му е сърдит.
Ама то как да не завиди на UNI WEB MEDIA GROUP:
все красиви и полезни сайтове. Разнообрази и ретро дизайни от 90-те. Еххххх, почнах и аз да завиждам.
Смислени домейни, лесно запомнящи се. Как да не запомниш bgmdb.com - бгмдб точка ком.
Хммм, аз се чудя кой тарикат все следи всичко което правя, а то ти си бил.
Ако искаш завиждай , ако искаш си гледай твоите боклуци хич не ми пука за теб.
Колкото до сайтовете ми никой не ти е позволил да ги споделяш, който има желание може сам да си разбере.
Искам редакция и тренето им веднага, иначе ще се оплача на админите и ще те репортна веднага ясен ли съм достатъчно!!!!