Как се прави втора страница

versa

New Member
В сайта ми има много информация и искам отдолу да има страница 1234 и тнт и като цукнеш на 2 да се сменя страницата как става ? Някой може ли да ми каже какъв е кода ?

От: Как се прави втора страница

Кода е учене и четене!!!!

В сайта ми има много информация и искам отдолу да има страница 1234 и тнт и като цукнеш на 2 да се сменя страницата как става ? Някой може ли да ми каже какъв е кода ?

МИ ЧАЙ ДА ФЪРЛА МАЛКО БОБ, ЧЕ ЗА КАЙВЕ ВЕЧЕ Е КЪСНО

то хубу питаш за помощ ама аз да гадая ли къв ти е сайта? ворпресу блогър, жумла или някъв гол хтмл? ква ти е базата данни, имаш ли такава нямаш ли, отде идва тъз "много информация"?

на въпроса дет го питаш уни уеба даже твърде конкретен и изчерпателен отговор ти дава шзнайш

тва на боб ли? я фърли малко от твойто пакетче насам, че аз тука мятам фасула и ич не ми излиза блогспот

Кое не разбираш :? Pagination с css. И най-големият хахо да си би трябвало да ти е ясно как да го употребиш където и да е - wordpress, joomla или най-обикновена статична страница.

Кое не разбираш :? Pagination с css. И най-големият хахо да си би трябвало да ти е ясно как да го употребиш където и да е - wordpress, joomla или най-обикновена статична страница.

аха

пропускаш извикването на страниците щото още изобщо н есме опрели до оформлението, освен ако астествено не гледаш на боб и не си отгатнал кво иска да каже автора на темата

аха

пропускаш извикването на страниците щото още изобщо н есме опрели до оформлението, освен ако астествено не гледаш на боб и не си отгатнал кво иска да каже автора на темата

Какъвто въпроса такъв и отговора i_dont_get_it_smiley_emoticon.gif

А как се прави втора жена? ::rolleyes:

Какъв е кода за това? :p

Това се учи в осми клас. Ако не си стигнал до там - гепи учебника на некоя кака. ;) Може и друго да научиш покрай паджинейшъна.

Горе