http://vbox7.com/play:a338c79c19
Вижте как се прави типична и некадърна герберастка манипулация на бойковците.
Вижте как се прави типична и некадърна герберастка манипулация на бойковците.
. Оспами 5 теми с тая снимка без никакъв коментар и то в различни политически теми.
В Пловдив в момента има около 100 и повече автобуса, от които слезнаха всичките тези хора. Целия център е ПЪЛЕН с автобуси от всякъде.
Излизат постоянно някви хора.
Ако има и 200 човека, САМИ да са отишли на този митинг, ще се кандидатирам за президент.
Не ги гледайте тея манипулации.
П.С. при БСП е същата работа :lol: (Самоче те са хитри и ходят с влакове хахаха)
Можеше и да няма митинги, но с постоянния натиск от тъпия герб, няма как да се работи нормално.eдно е опозиция да си вози симпатизанти, СЪВСЕМ друго е управляващата партия (която би трябвало да има най-голяма подкрепа) да наема влакове, автобуси
и това е най-малкия проблем - по-големия е, че въобще плащат на хора да дойдат да ги пдокрепят
не знам, но досега май не е имало управляваща партия която да прави митинги още в първите няколко месеца?
Можеше и да няма митинги, но с постоянния натиск от тъпия герб, няма как да се работи нормално.
Не за първи път казвам, че невежеството е скъп лукс. Нашата държава е пример за това.Не са виновни партиите, а хората, защото са тъпи и гледат келепира от 20, 30 или 50 лв. И кво, отиваш губиш си деня, взимаш 50 кинта и пак се връщаш в дупката? И кво, купуваш си ядене за 2-3 дена и после пак нямаш работа? Ама викаш, ей тия ми дадоха 50 лв., за тях ще гласувам, добри са. Това е българската простотия, никой не гледа мащабно и в преспектива на нещата, всеки гледа днес да мине, утре да дойде...няма оправия!
Най-добрият съвет е #ignor на политиката и всеки да си гледа бизнеса. Държавата да го д**а!
Как ще го урева като нямам лаптоп, телефон, компютър и интернет :lol: не се излагай, 60% от депутатите нямат идея кво се случва в интернет. Ако не им каже някой тук има такъв сайт, те откъде ще знаят, а? И кво излиза, пак моята логика е правилна - проблема са хората. Щот ако ти кажат ще ти дадем 200 лв, за да следиш кой пише коментари срещу ГЕРБ ще се навиеш нали? Аз пък няма!