Как се прави сайт и разработва за поребители

MartinHR

Member
Здравейте,

Имам една идея на направя сайт в който потребителите да пишат и публикуват, не мога да кажа засега какво точно ще бъде...
Върти ми се нещо в главата този сайт за да започнат хората да публикуват в него не може да е празен при първоначално му пускане.
Би ли си пуснал обява в сайт в който видиш че има всичко на всичко 5 обяви
Би ли се регистрирал в сайт за запознанства в който има 7 профила и т.н.

Трябва да има първоначално съдържание нали???

Ако е сайт за обяви ще измисля неща как да си взема обяви от някой друг подобен
Няма да пиша тук как става това :p

Сайта който искам да направя няма подобен така че това не става
Единственото което се сещам е някой да ми напише текстове и да ги вкара но това е много труд и т.н.

Вие какво мислите по въпроса как бихте постъпили
кое е по добре да го пусна празен или
:)

От: Как се прави сайт и разработва за поребители

Нормалното развитие на един проект/идея/бизнес е от нулата нагоре постепенно. Можеш да си купиш съдържание или да наемеш, хора, който ще ти го набавят. Ако конкретизираш малко, може да получиш и някоя по-точна препоръка :)

Аз ще го кажа така....за да тръгне колата по енерция, трябва да я бутнеш леко. Предполагам ми хвана идеята. Но ако бъдеш по-конкретен, ще получиш и по-добри съвети. По-добри даже и от този. :)

И аз ще ти го кажа - с трици маймуни не можеш да ловиш. Наеми хора да ти напълнят сайта с информация :)

И аз ще ти го кажа - с трици маймуни не можеш да ловиш. Наеми хора да ти напълнят сайта с информация :)

Ще допълня: Можеш да комбинираш измислени (профили и мнения) + хора генериращи полезна информация, която би заинтригувала и задържала потребителя.

Ако искаш да правиш нещо сериозно - пари трябват.

А бе то ясно че трябват пари аз не се и опитвам да го правя без пари
Просто се чудя какво количество трябва да е тази първоначална информация
Ще има 7 основни категории (раздела)
по 5-6 поста в категория стигат ли или трябва да са стотици

всичко зависи от съдържанието, да е интересно и да задържа потребителите, иначе сайтове в които да публикуваш много, но за да изберат при теб ще искат да е смислено и полезно

Еми то много зависи какви са категориите. За обяви ми се виждат малко там може би 20 тина или нека някой по-компетентен каже. Но например ако е като някакви статии може и да са достатъчно :) Кажи повече за проекта :)

Горе