Как се прави autoblog

ReminD

Well-Known Member
http://bg-seo.net/2011/10/аутоблогове-и-как-се-правят-такива-бло/

Следвайте стъпките и ще постигнете оптимални резултати, но не си мислете че ще станете милионери от такива блогове. Поне моите резултати са много слаби, но доста изчетох и съм се ровил за плъгини и инфо и реших да споделя.

• Like
Реакции: kpan
От: Как се прави autoblog

Колко слаби?

Никога не съм се занимавал с аутоблогове ( и не планирам), но все пак е добре да е ясно на хората какво да очакват.

1.00 - 3.00 adsense - варират в тези суми, но повечето дни само около 1,50eu , домейните са ми скапани, нямам аутоблог на хубав домейн, но от нещата, които съм прочел, съм напълно убеден, че това са правилните стъпки за аутоблог.

Последно редактирано:

А пробвал ли си да сложих аутоблог на нов домейн, то е ясно че е по-добре да се вземе някакъв с история, но просто като експеримент, че често излизат кодове за .com по 1$ ?

Едит: Пак съм недогледал... То си пише какво е хубаво да се направи, ако се пуска autoblog на нов домейн, но ако може и да споделиш личен опит, още по-добре.

Моите всичките са били нови домейни, няма смисъл, трябва хубав домейн с ауторити.

Мерси за отговора, ще следя търговете в godaddy да видя дали няма да изпадне нещо изгодно, не бързам. И само нещо последно, сумата която си споменал от колко аутоблога е, защото видях в една по-стара тема, че си смятал на 20 домейна да направиш такива?

Ще правя, ама някак не ми се свидят хубави health домейни да ги съсипвам, ще си помисля, а тия пари са от 4 аутоблога

Алъне евалата много полезно четиво - прочетох и другите теми в блога бива

Горе