Изрових сумати ама не ми вършат нужната работа А иначе в AIO съм ги цъкнал да са noindex, само категориите са index Притесняваме, че се събират прекалено много изходящи follow линкове от хоума
Какво е мнението ви за таговете от гледна точка на SEO ?
- Да бъдат Do follow
- Да бъдат No follow
- Да няма никакви тагове
Четох доста противоречиви мнения, след което изтрих моите тагове от WP заради риска от дубликейт контент.
Мхм тоест да си стоят таговете, но да не ги индексва, за да няма дублаж.
Аз, до колкото се сещам колегата имаше друго в предвид, а именно да се сложи No follow, на линковете които водят към таговете, а не да ги маха от индекса.
Ами аз им дадох от SEO Yoast плъгина опцията noindex, follow. Така е ок нали?
Ами аз им дадох от SEO Yoast плъгина опцията noindex, follow. Така е ок нали?
Аз мойте сега след промяната съм ги направил noindex, nofollow
Преди 3-4 години направих подобна грешка на вече наказан сайт от първата панда. Посещенията спаднаха след махането на таговете от 3-5к. на ден до 50-80 на ден. Така, че не повтаряйте моите грешки, не махайте страници от индекса които ви носят трафик, и никога ама никога не подавайте молби за преразглеждане до гугъл.
Аз от самото начало съм ги цъкнал noindex и не би трябвало да са влизали в индекса а и сайта е нов бота минава веднъж на високосна
преди 3 месеца премахнах таговете точно с Nofollow Noindex - в следствие на това трафика спадна значително, пусках нови статии а трафика падаше с всеки изминал ден, помислих че е някои животно, но това си беше от таговете