Как се продават два домейна за милиони долари?

От: Как се продават два домейна за милиони долари?

А не мое ли и да пействате и текс некъв, стига с тия линкове. Много големият труд да джаснеш инфото тук

Той човека фалирал 10 пъти, ама и аз не разбрах как се продават два домейна за милиони.. просто пише колко пари е взел..

Ами как ше разбереш...то и акъл трябва, освен мишка

50 хиляди долара на месец оборот, кокошкар :lol: Само наш Левон взима повече заплата :-o

Малко преди Коледа същата година Хау наема павилион в мол, откъдето продава домейни на средностатистически купувачи. Той продава около 50% от домейните на хора, които убеждава да купят url и пакет за хостинг като подарък, вместо традиционните семейни подаръци за близки и познати.
:) :|

Интересно, малко нестандартно хрумване... отиваш в мола да си вземеш подарък за близките и се връщаш с домейн и хостинг... :)

А не мое ли и да пействате и текс некъв, стига с тия линкове. Много големият труд да джаснеш инфото тук

Еми човека може да прави реклама на data.bg и понеже от там са закъсали с трафика, да им набира трафик от тук.

Когато се пише заглавие "Как се продават два домейна за милиони долари?",аз очаквам да пише как:),а то кат в жълтата преса и кат на devilx идеята за няколкото хилядарки:)

е тоя е поредния за колко по нагрухтяни от домейни чичета съм чел и все още си върви този бизнес investing.com го купиха преди месец за 2,4 милиона долара :lol:

20 K домейна и да изкарвал 25-50К на месец ... иначе идеята за магазин в мола е добра :)

Горе