Как се пуска реклама в google

petrov321

Well-Known Member
здравейте,
за да пусна реклама в гоогле трябва да заредя пари в акаунта чрез ваучер ?
Например купя един от тук и къде трябва да го въведа ?

като кликна на Make a payment for Google AdWords
излиза само за плащане чрез карта ?

От: Как се пуска реклама в google

Не съм го правил никога, но мисля че трябва да си регистрираш карта.

Тези ваучери,които се продават във форума не са ли само за нови акаунти?Тоест нов акаунт,нова карта,нови данни за физ.лице...?

Потребителя който ги продава ти дава направо акаунт с вкарани пари вътре.
Даваш парите, той ти дава потребителско парола и е заредил и пари вътре.Ти само си пускаш кампанията.
Доколкото помня можеше и той да ти пусне кампанията и да ти дава всеки ден отчети,срещу 1 долар отгоре към цената.
Това е темата на продавача
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=27844&p=254395#post254395

@waldes, да само за нови акаунти са, аз за 3 ваучера направих 3 нови акаунта с измислени имена, като по метода в темата към която дадох линк не трябва карта.
@danko6 Явно е променил, преди цената беше 1 долар по-малко ама ти искаше 1 долар за да ти даде инфото което цитирах, а сега ти дава направо готов акаунт и цената е същата.

добре, ако купя готов акаунт например за 50$
как да разбера колко време моята реклама ще стой (в гугъл искам да рекламирам - като се напише думата моя сайт да е най-отгоре - нали за това говорим?)? аз ще рекламирам само по една дума

Ами ще стои докато не ти свършат парите в акаунта, а това дали ще е най-отгоре зависи и от цената на клика който ще дадеш, ако е по-ниска от конкурентите, няма да е най-отгоре. Имаш си и дневен бюджет, че да не ти идат парите за 1-2 дена.

Горе