Как се спами с "ремонт за покриви"

lusi123

New Member
na skoro si opravih pokriva i dobre 4e kom6iqta mi predloji mnogo svestni maistori te bqha remontirali negoviqt pokriv predi vreme kom6iqta mi kaza 4e e ostanal mnogo dovolen ot mom4etata. Ta gi izvikaj i az da poglednat pokrivami doidoha mom4etata vidqha pokriva v kakvo sastoqnie be6e kazahami kakvi materiali dasi kupq daje me zavedoha v edin sklad ot koito i te pazaruvat i im napraviha otstapka na zakupenite materiali za 4 dni mi remontiraha pokrivva smeniha mi izgnilite daski i gredi slojihami edna 4erna hartiq varhu koqto posle nakovaha letvi i prerediha vsi4ki keremidi smeniha s4upenite i po4ti mi napraviha nov pokriv mnogo sam dovolna ako nqkoi otvas ima nujda ot remont na pokriva vi preopra4vam daim tezi mom4eta 6te ostanete dovolni ot rabotataim eto i telefona im 0898 833 170 lubo

От: REMONT NA POKRIV

Имам някакво странно усещане ,че мястото ти не е в този форум.

тая бригада се е въртяла из форума преди време, може и от друг акаунт да е било - сърчнете телефона в сайта и ще се видят старите постове

това е рядко тъп начин да се опиташ да си популризираш услугите

Видях и в другите теми, пуснах репорт, скоро ще ги разкарат.

Само не ми стана ясно какво прави темата в оптимизация за търсачки, дане би да предлагат и оптимизация? И като не разбираш нищо от покриви защо е нужно да ги препоръчваш? Сложиха ми една черна хартия вика и ми прередиха керемидите :lol: Според мен се казва асфалтова хартия, но както и да е. А ако покрива ти е с керемиди да станал е като нов :lol: Много тъп начин да си рекламираш услугите, особенно и с тоя правопис, последван от латиница...

Последно редактирано:
От: Как се спами с "ремонт за покриви"

Ъбе покрива, керИмидите опрайха, черна хартия сложиха, к'во искате повече хахаха. Това е отрицателна реклама. (макар, че "няма лоша реклама" ) Наско може и оптимизация на керемиди да правят :D. Да се намират по-лесно на челните места хахаха.

Горе